Φωτογραφία: Poor Things στο Instagram
«Poor Things»/Φωτογραφίες: IMDb
«Poor Things»/Φωτογραφίες: IMDb

Poor Things: Πρώτες εικόνες από τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Με τους Έμα Στόουν και Γουίλεμ Νταφόε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Κάθε νέο πρότζεκτ του Γιώργου Λάνθιμου αποτελεί πλέον μέγα γεγονός, όχι μόνο στην χώρα μας αλλά και στο παγκόσμιο κινηματογραφικό στερέωμα. Σχεδόν 4 χρόνια μετά την οσκαρική «Ευνοούμενη», ο Έλληνας σκηνοθέτης συνεργάζεται και πάλι με την Έμα Στόουν, και επιστρατεύει τον Γουίλεμ Νταφόε για μια νέα εκδοχή του μύθου του Φρανκενστάιν.

Στις πρώτες φωτογραφίες της παραγωγής που μόλις κυκλοφόρησαν, μια μαυρομαλλούσα Στόουν φαίνεται να πρωταγωνιστεί στο πλευρό των Ράμι Γιούσεφ (Mr. Robot), Γουίλεμ Νταφόε (Inside) και Τζέροντ Καρμάικλ (Neighbors). Σύμφωνα με τη σύνοψη του σεναρίου, η Στόουν ενσαρκώνει εδώ την Μπέλα, μία νεκρή κοπέλα που επανέρχεται στη ζωή χάρη σε έναν τρελό και ιδιοφυή επιστήμονα (Γουίλεμ Νταφόε). Διψασμένη για γνώση, η Μπέλα δεν αργεί να αποδράσει από το σπίτι της, και συντροφιά με έναν τρισάθλιο δικηγόρο (Μαρκ Ράφαλο), μπαρκάρει σε μια κοσμοπολίτικη περιπέτεια και μετατρέπεται σε απρόσμενο σύμβολο γυναικείας χειραφέτησης.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες από το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Άλασντερ Γκρέι, η ταινία γυρίστηκε στην Σκωτία και αναδημιουργεί τον μύθο του Φρανκενστάιν μέσα από μία φεμινιστική ματιά. Το «Poor Things» αποτελεί το έβδομο μεγάλου μήκους φιλμ του Λάνθιμου, με τον πληθωρικό σκηνοθέτη να έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο πρότζεκτ του: Μετά το «Poor Things», ο Λάνθιμος ετοιμάζει το «AND», ένα μυστηριώδες πρότζεκτ με τους Στόουν και Νταφόε να αναλαμβάνουν και πάλι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το «Poor Things» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο που μας έρχεται.