Poor Things
Poor Things
09|06|2023 16:13
SHARE
POOR THINGS

«Poor Things»: Δείτε το νέο τρέιλερ της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου


Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things», η οποία αφηγείται την απίστευτη ιστορία μιας γυναίκας που αυτοκτονεί αλλά θα αναστηθεί.

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Έμα Στόουν, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Μπέλα Μπάξτερ, μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter, τον οποίο υποδύεται ο Γουίλεμ Νταφόε.

Πίσω στη βικτοριανή εποχή μία έγκυος αυτοκτονεί για να γλυτώσει από τον άντρα της που την κακοποιεί, μόνο που ένας ιδιοφυής επιστήμονας, αγνώριστος ο Γουίλεμ Νταφόε στον ρόλο, θα την αναστήσει, και θα προσπαθήσει να φτιάξει την ιδανική σύντροφο. Γι' αυτό το λόγο θα της μεταμοσχεύσει το μυαλό ενός μωρού.

Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Το «Poor Things» κυκλοφορεί στην Ελλάδα Σεπτέμβριο από την Feelgood

Η νέα ταινία του Λάνθιμου «Ρoor Things» βασίζεται σε μυθιστόρημα του Αλισντερ Γκρέι «Χαμένα κορμιά» και το σενάριο υπογράφει ο Τόνι ΜακΝαμάρα που είχε κάνει και την «Ευνοούμενη».

Η ταινία έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλη για ανηλίκους γιατί περιέχει σκηνές βίας, γυμνού, σεξ και απρεπή φρασεολογία, κάτι που δεν κάνει έκπληξη σε ταινία του Λάνθιμου. Το «Poor Things» κυκλοφορεί στην Ελλάδα Σεπτέμβριο από την Feelgood.

SHARE