Νάνσυ Ζαμπέτογλου- Θανάσης Αναγνωστόπουλος
03|09|2021 15:43
SHARE

«Στούντιο 4»: Το τηλεοπτικό σπίτι της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου ανοίγει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου


Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 της εκπομπής «Στούντιο 4», που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, στις 16:00, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος άνοιξαν το φιλόξενο τηλεοπτικό σπίτι τους, το Στούντιο 4 του Ραδιομεγάρου, για να υποδεχτούν εκπροσώπους του Τύπου.

Οι δύο παρουσιαστές του νέου τηλεοπτικού περιοδικού ποικίλης ύλης της ΕΡΤ συνομίλησαν με δημοσιογράφους, αντάλλαξαν ευχές, μοιράστηκαν σκέψεις και απόψεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ξενάγησαν τους καλεσμένους τους στο εντυπωσιακό, μοντέρνας αισθητικής και γεμάτο από φωτεινά χρώματα στούντιο της εκπομπής.

Στο σπίτι της Νάνσυς και του Θανάση καθημερινά θα φιλοξενούνται φίλοι και γνωστοί, ενώ dj θα δίνει τον ρυθμό με τη μουσική της. Στον αγαπημένο τους καναπέ, που δεν τον αποχωρίζονται όπου κι αν πάνε, θα υποδέχονται τους φίλους τους, ενώ η κουζίνα τους θα είναι ανοιχτή σε όλους τους... γείτονες που θέλουν να μαγειρέψουν τις δικές τους ιδιαίτερες
συνταγές.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Νάνσυ και ο Θανάσης θα μας ενημερώνουν για θέματα που μας απασχολούν και θα συζητούν για όλα όσα μας εμπνέουν να επιλέγουμε στη ζωή μας τη χαρά και την αισιοδοξία.

Το «Στούντιο 4» ανοίγει κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 16:00, στην ΕΡΤ1 και αλλάζει την ψυχαγωγία!

SHARE