CHANEL
CHANEL
CHANEL

H La Crème Main Texture Riche της Chanel είναι η κρέμα που χρειάζονταν τα χέρια σου ενάντια στο κρύο


Εμπνευσμένο από την κρέμα χεριών που δημιουργήθηκε από την Mademoiselle Chanel το 1927, ο οίκος CHANEL επαναλαμβάνει το LA CRÈME MAIN το 2017.

Το 2018, η ιστορία συνεχίζεται ...

Ένα must have αξεσουάρ, η A CRÈME MAIN έρχεται σε μια νέα, πιο άνετη υφή, ένα πλούσιο και βελούδινο βάλσαμο, ο τέλειος σύμμαχος για τα ξηρά και ευαίσθητα χέρια: LA CRÈME ΜΑΙΝ Texture Riche.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ DESIGN

Κομψό και πρακτικό, το σχήμα βότσαλο ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη του χεριού. Μέσα στη συσκευασία υπάρχει ένας αφαιρούμενος θύλακας που περιέχει τη φόρμουλα και την προστατεύει από τον αέρα και εξωτερικά στοιχεία.

Με κάθε χρήση η θήκη υποχωρεί για να διανέμει τη σωστή δόση κρέμας, διατηρώντας το αρχικό σχήμα του δοχείου.

ΜΙΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ

Δύο συμπληρωματικά συστατικά δουλεύουν στην καρδιά της σύνθεσης, May rose και Iris pallida. Το φυτικό κερί May Rose, από λουλούδια που καλλιεργούνται στα πεδία CHANEL στο Grasse, μαλακώνει το δέρμα σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φράγμα που συγκρατεί την υγρασία, ενώ το εκχύλισμα Iris pallida παρέχει δράση που φωτίζει. Εμπλουτισμένο με βούτυρο shea και γλυκερίνη, το LA CRÈME MAIN Texture Riche θρέφει έντονα τα χέρια και τα αφήνει βελούδινα απαλά, ενώ αρωματίζει διακριτικά το δέρμα.

ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΩΝ

Επιπλέον, εγγυάται απαλά χέρια (+ 50% *) που είναι ενυδατωμένα για έως 8 ώρες, ** προστατευμένα και θρεμμένα(+98% ***). Η σύνθεση καταπραΰνει αμέσως το αίσθημα ξηρότητας, ενώ μειώνεται και η εμφάνιση σκοτεινών κηλίδων (-12%).

Τα νύχια ενδυναμώνονται, η επιδερμίδα μαλακώνει. Το LA CRÈME MAIN Texture Riche μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά είναι απαραίτητο, και ακόμη περισσότερο το χειμώνα, που η εποχή δοκιμάζει τα χέρια. Η εμπλουτισμένη υφή είναι τέλεια για να προετοιμάσει τα χέρια για τις επιπτώσεις του κρύου και να τα διορθώσει.

Περισσότερο από ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, το LA CRÈME MAIN Texture Riche είναι πραγματικά αντικείμενο λατρείας, απαραίτητο στο νεσεσέρ και την τσάντα σας.