shutterstock.com
shutterstock.com
ROUGE ROUGE

16 αποχρώσεις του κόκκινου- Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει


Οι γυναίκες που έχουν μυηθεί στα μυστικά της χρωματοθεραπείας γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη δύναμη του κόκκινου χρώματος.

Είναι το χρώμα που ενεργοποιεί το πνεύμα και προκαλεί τις αισθήσεις. Ενισχύει τον ενθουσιασμό μας, αυξάνει την ενέργεια, δίνει ένταση στην αναπνοή μας, ενισχύει το ρυθμό των παλμών μας. Ενθαρρύνει τη δράση, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και ηρεμεί τους φόβους.

Ιστορικά, το κόκκινο συμβόλιζε τη φωτιά και το αίμα. Αντιπροσωπεύει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικές κουλτούρες. Στην Κίνα, φέρνει τύχη και αφθονία. Στην Ινδία και το Νεπάλ, είναι το χρώμα που χρησιμοποιούν για τα νυφικά. Ενώ στην Ιαπωνική κουλτούρα αντιπροσωπεύει την ευτυχία, την υγεία, την καλή τύχη, την προστασία, τη γονιμότητα και τη μακροζωία.

Στη δική σου καθημερινότητα το κόκκινο είναι ταυτισμένο με το χρώμα που φοράς στα χείλη σου! Για αυτό και η εταιρεία καλλυντικών Shiseido παρουσιάζει τη νέα συλλογή Rouge Rouge, που αποτελείται από 16 αληθινά κόκκινα κραγιόν, με πλούσια, κρεμώδη υφή η οποία σταθεροποιείται ομοιόμορφα στα χείλη, επιτρέποντας στο χρώμα, τη λάμψη και την υγρασία να γίνουν ένα με αυτά.

Το κραγιόν Rouge Rouge σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφη από ποτέ!

«Κατά τη δημιουργία του Rouge Rouge, ήθελα να επιτευχθεί ένα κραγιόν που θα παρείχε υψηλής ποιότητας χρωστικές, μια άνετη αίσθηση στα χείλη και βάθος στο χρώμα. Σε σύγκριση με άλλα κραγιόν, το Rouge Rouge έχει μια αίσθηση ημιδιαφάνειας ενώ παράλληλα διαθέτει ένα μεγάλο βάθος στο χρώμα», λέει ο Dick Page, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Shiseido Makeup.

Η νέα συσκευασία του Rouge Rouge είναι ειδικά σχεδιασμένη από τον Mao Komai, που χρησιμοποίησε μινιμαλιστικές και υπολογισμένες ίσιες γραμμές σε συνδυασμό με τις απαλές καμπύλες γραμμές, που εκφράζουν τη θηλυκότητα και τη δύναμη που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη γυναίκα.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ανοίξτε το κραγιόν περίπου στο ύψος του 1-1,5 cm και απλώστε κατ’ ευθείαν επάνω στα χείλη ή χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για τα χείλη.