Beauty Routine: Το μικρό μυστικό μου για τέλειο ντεμακιγιάζ μέσα στο ντους!  | 0 bovary.gr
Beauty Routine: Το μικρό μυστικό μου για τέλειο ντεμακιγιάζ μέσα στο ντους! | 0 bovary.gr
ANTIO PANDA EYES

Beauty Routine: Το μικρό μυστικό μου για τέλειο ντεμακιγιάζ μέσα στο ντους!


Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν επιστρέφω στο σπίτι από τη δουλειά ή μετά από μια έξοδο με τις κολλητές μου είναι το ζεστό ντους που θα μου χαρίσει χαλάρωση και θα με ηρεμήσει, ώστε να μπορέσω να κοιμηθώ ανάλαφρα σαν πούπουλο.

Τι γίνεται όμως με το μακιγιάζ;

Η πιο εύκολη και γρήγορη λύση για εμένα ήταν πάντοτε τα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ, ωστόσο υπάρχουν καλλυντικά που είναι τόσο επίμονα, όπως για παράδειγμα η μάσκαρα στα μάτια.

Όσο κι αν έτριβα τις βλεφαρίδες μου για να απομακρύνω τα υπολείμματα από πάνω τους, κατέληγα, με μαύρα ίχνη κάτω από τα μάτια – συνήθως αυτοσαρκαζόμουν κι έκανα λόγο για panda eyes αφού και το κατά τα άλλα συμπαθέστατο αρκουδάκι έχει χαρακτηριστικό μαύρο περίγραμμα στα μάτια του.

Στο ίδιο κλίμα και οι πετσέτες μου φυσικά, που λερώνονταν στο λεπτό.  

Σου έχει συμβεί; Είμαι σχεδόν βέβαιη πως η απάντηση σου είναι «ναι»!

Ωστόσο, η ρουτίνα ομορφιάς μου άλλαξε ολοκληρωτικά όταν βρέθηκα στο The Sowl στο Θησείο, όπου με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα τον πιο εύκολο τρόπο για να πω κι εγώ #AntioPandaEyes, έπειτα από πρόσκληση της Nivea, που για άλλη μια φορά καινοτομεί για όλες τις γυναίκες.  

Ήρθε η ώρα της γνωριμίας!

Η Nivea μας σύστησε το νέο προϊόν της – σαν αυτό δεν υπάρχει άλλο στην αγορά – με τη μορφή Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους. Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να απαλλαγείς από τα ίχνη του make-up χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις βαμβάκι.

Έπειτα από έρευνα της εταιρείας, 68% των γυναικών αφαιρούν το μακιγιάζ μέσα στο ντους χωρίς εξειδικευμένα προϊόντα. Στην ανάγκη να υπάρξει ένα αποτελεσματικό κι εύκολο στη χρήση προϊόν που μεταφέρει τη διαδικασία καθαρισμού εντός του ντους απάντησε η NIVEA με το Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους. Είναι ιδανικό ακόμα και για αδιάβροχα καλλυντικά, ενώ για έντονο μακιγιάζ προτείνεται η παραπάνω διαδικασία να επαναληφθεί. 

Η σύνθεση του NIVEA ντεμακιγιάζ μέσα στο ντους, περιέχει την καινοτομική τεχνολογία Bigel, η οποία συνδυάζει hydrogel και oleogel που χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματική διάσπαση των μορίων του μακιγιάζ, αλλά και για την απομάκρυνση ρύπων, παγιδεύοντάς τα και στη συνέχεια απομακρύνοντας τα από την επιδερμίδα μας, αφήνοντας το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών καθαρή και απαλή.

Το νέο προϊόν Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA αφαιρεί το μακιγιάζ σας μέσα στο ντους σε τρία μόλις βήματα:

 

 

 

Επειδή οι διαφορετικοί τύποι επιδερμίδων απαιτούν διαφορετική φροντίδα, το νέο προϊόν κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες. 

 

 

Να σου πω ότι ξετρελάθηκα με τις custom- made panda λιχουδιές που με περίμεναν στην είσοδο: μπισκότα, ταρτάκια, καπ κέικ, σοκολατάκια ακόμα και ποπ κορν!

Δοκίμασα από όλα και μάλιστα χωρίς ενοχές...