CELEBRITY ISSUES

5 σταρ που είχαν... θέματα με το δέρμα τους


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα εξώφυλλα περιοδικών και την τηλεόραση βλέπεις και θαυμάζεις πάντοτε την αψεγάδιαστη εικόνα των αγαπημένων σου σταρ του Χόλιγουντ.

Ομως, τα προβλήματα ομορφιάς, όπως για παράδειγμα τα κοινά σπυράκια ή η ακμή, οι ρυτίδες, οι πανάδες και άλλα, δεν κάνουν διακρίσεις.

Αντιθέτως, είτε είσαι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, είτε έχεις το άστρο και την τύχη να περπατάς στο red carpet και να εισπράττεις εκατομμύρια δολαρίων, όλα αυτά τα προβλήματα και τα σημάδια εμφανίζονται κάποια στιγμή όσο μεγαλώνεις στο πρόσωπο σου.

Ετσι λοιπόν, ακόμα και οι celebrities δεν είναι τέλειες!

Πριν πανικοβληθείς για το επίμονο σπυράκι, ρίξε μια ματιά σε εκείνες που κατά καιρούς αντιμετώπισαν το ίδιο θέμα και δεν διστάζουν να μιλήσουν δημόσια για αυτό.

  • Η Εμμα Στόουν στα 17 της χρόνια αντιμετώπισε έντονο πρόβλημα ακμής εξαιτίας των ορμονών κι αναγκάστηκε να κάνει λήψη φαρμάκων για να την καταπολεμήσει. Ωστόσο, ένας παράγοντας που θα ξέρεις κι εσύ ότι επηρεάζει την εμφάνιση της είναι και το άγχος. Η ηθοποιός, βρέθηκε ξανά με ακμή στο πρόσωπο στην ηλικία των 20, όταν γύριζε την ταινία «Easy A».

 

 

  • Η Κέιτι Πέρι είναι σίγουρα μια από τις πιο εκθαμβωτικά όμορφες γυναίκες της σόουμπιζ. Αυτό όμως δεν την έκανε με τίποτα να νιώθει αυτοπεποίθηση, αφού ταλαιπωρούνταν από τα σημάδια που της άφησε η ακμή στο πρόσωπο και όπως εξομολογείται δημοσίως, ένιωθε συχνά άβολα. Για να καλύψει όλη αυτή την άσχημη εικόνα, κυκλοφορούσε πάντοτε με πολύ έντονο μακιγιάζ.

 

 

  • Η Κάμερον Ντίαζ έχει γράψει το δικό της βιβλίο για τα θέματα ομορφιάς,μακροζωίας και υγείας, μέσα στο οποίο μιλάει και για την κακή επιρροή που άσκησε το τζανκ φουντ στο δέρμα της. Ακόμα και στο λύκειο κι όταν πια μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ, τα σπυράκια ήταν εμφανή στο πρόσωπο της.

 

 

  • Η Κίρα Νάιτλι που τώρα τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ως πρόσωπο σε μεγάλες καμπάνιες οίκων μόδας κι έχει μια λαμπερή και πεντακάθαρη επιδερμίδα, παραδέχεται ότι μέχρι τα 25 είχε σοβαρά προβλήματα με το δέρμα της, που προκλήθηκαν τόσο από τη διατροφή όσο και απο τις ορμόνες.

 

 

  • Η Ριάνα έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση της με το δέρμα της και εξομολογήθηκε πως ούτε εκείνη είναι τέλεια, αφού κάθε μήνα σχεδόν εμφανίζονται μικρά ενοχλητικά σπυράκια στο πρόσωπο της. Τι κάνει για να το αντιμετωπίσει; Αυξάνει την κατανάλωση νερού, που όπως γνωρίζεις διώχνει τις τοξίνες!