Instagram
Instagram
AWARDS MAKE UP

Το σέξι μακιγιάζ της Τζίτζι Χαντίντ - Bήμα βήμα πώς να το αντιγράψεις


Μπορεί τα AMAS, μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στη μουσική βιομηχανία του 2016, να έλαβαν χώρα φέτος λίγο νωρίτερα, πραγματοποιήθηκαν όμως με μεγάλη επιτυχία στο Microsoft Theatre στο Λος Αντζελες και εκεί παρευρέθηκαν όλοι οι σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής, με τις γυναικείες παρουσίες να κλέβουν τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί, παρότι οι ενδυματολογικές τους προτιμήσεις δεν ήταν εκκεντρικές.

Σίγουρα, μια από αυτές στην οποία αξίζει να σταθούμε ήταν και η παρουσιάστρια των Αμερικανικών Βραβείων Μουσικής, Τζίτζι Χαντίντ, που μας απασχόλησε με το σαγηνευτικό της μακιγιάζ.

Μπορεί, λοιπόν, πολλοί beauty gurus να θεωρούν ότι το «baby face» είναι το επόμενο trend στο χώρο της ομορφιάς για το 2017, η Τζίτζι  όμως απέδειξε με την εμφάνισή της στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία ότι το κοντούρινγκ και το στρόμπινκ στο πρόσωπο είναι τεχνικές που σίγουρα θα αντέξουν στο χρόνο.

Ετσι, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κόκκινο χαλί με έντονο μπρόνζερ στα ζυγωματικά, αλλά και στα μάτια, ιδιαίτερα στις εξωτερικές γωνίες, ενώ παράλληλα έδωσε μια λάμψη προσθέτοντας χρυσή σκιά πολύ κοντά στις βλεφαρίδες.

Οσο για το μακιγιάζ των χειλιών το μοντέλο απέδειξε, ότι το έντονο κοραλλί κραγιόν είναι ένα χρώμα που μπορείς να φορέσεις και το χειμώνα, αρκεί να διατηρήσεις το υπόλοιπο πρόσωπο ισορροπημένο σε γήινους τόνους.

Τέλος, το χτένισμα της Τζίτζι ήταν εμπνευσμένο από τη Lauren Hutton με όγκο και μεγάλες μπούκλες, ένα look που ταίριαζε στο σέξι 70's vibe.