l'oreal paris
l'oreal paris
ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Multimasking με 3 είδη αργίλου από τη L'Oreal Paris!


Παλαιότερα η τάση στην περιποίηση του προσώπου ήθελε τις μάσκες ομορφιάς να εφαρμόζονται στην επιδερμίδα των γυναικών κάθε περίπου δεκαπέντε ημέρες, προκειμένου να της χαρίσουν λάμψη και αναζωογόνηση.

Τα οφέλη από την χρήση τους είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αφού απορροφούν τους ρύπους, καθαρίζουν τους πόρους και διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας τα υπόλοιπα ενυδατικά προϊόντα να δράσουν πιο αποτελεσματικά.

Ωστόσο, οι ειδικοί της L'Oreal Paris επαναπροσδιορίζουν διαρκώς την περιποίηση και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη νέα σειρά Pure Clay Masks, που αποτελείται από τρία διαφορετικά είδη αργίλου και είναι ο πιο εκρηκτικός συνδυασμός ομορφιάς για τις γυναίκες: την καολίνη ( καθαρή άργιλος που απορροφάει τις ακαθαρσίες και περίσσειες σμήγματος ), την άργιλο Μοντιμοριλολονίτη με ισχυρή δράση κατά των ατελειών και τέλος, τη Μαροκινή άργιλο Ghassoul, που συμβάλλει στον καθαρισμό.

Η καλλυντική Άργιλος έχει τόσο θεραπευτικές, όσο και ευεργετικές ιδιότητες, συμβάλλει στην αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων. Καθαρίζει σε βάθος, μειώνει το τοπικό πρήξιμο και συσφίγγει την επιδερμίδα.

Μάλιστα, επειδή ακριβώς κάθε περιοχή του προσώπου έχει διαφορετικές ανάγκες – άλλη λόγω της λιπαρότητας ή της αφυδάτωσης για παράδειγμα – η σειρά Pure Clay Masks συστήνει και τη νέα μέθοδο του Multimasking στην εφαρμογή.

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της κάθε μάσκας ξεχωριστά, εφαρμόζοντας τες παράλληλα όλες μαζί στο πρόσωπο:

  • To T-zone, συνήθως εμφανίζει περισσότερη λιπαρότητα συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές. Η Pure Clay Mask με ευκάλυπτο, είναι κατάλληλη για την συγκεκριμένη ανάγκη, αφού απορροφάει την περίσσεια σμήγματος, καθαρίζει και προσφέρει την επιθυμητή ματ όψη στην επιδερμίδα!

  • Περιοχές του προσώπου, όπως τα μάγουλα, είναι περισσότερο αφυδατωμένες. Η Pure Clay Mask με κόκκινα φύκια, προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση και συμβάλλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

  • Ενώ σε άλλα σημεία του προσώπου, όπως το πιγούνι , απαιτείται βαθύς καθαρισμός και λάμψη. Η Pure Clay Mask με ενεργό άνθρακα, βοηθάει στην απομάκρυνση των ρύπων και κάνει την επιδερμίδα ακτινοβολεί!

Πειραματιστείτε με τις νέες Pure Clay Masks από τη L’Oréal Paris και μετατρέψτε το πρόσωπό σας σε Έργο Τέχνης!