shutterstock.com
shutterstock.com
CELEBRITY BEAUTY

Look: 4 σταρ αποκαλύπτουν αυτά για τα οποία μετάνιωσαν


Παρακολουθείτε τη ζωή των αγαπημένων σας σταρ, γιατί αποτελούν για εσάς πηγή έμπνευσης και γνώσης, αλλά ξεχνάτε συχνά ότι πριν την μεγάλη τους καριέρα, τους χρυσούς τραπεζικούς λογαριασμούς και τα φλας στο κόκκινο χαλί, έχουν περάσει κι εκείνες τα εφηβικά τους χρόνια.

Και εκείνα τα χρόνια είναι αυτά στα οποία αρχίζουν και δημιουργούνται οι πρώτες ανασφάλειες κι ανησυχίες σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση.

Τα προβλήματα ομορφιάς, όπως τα σπυράκια, δεν κάνουν διακρίσεις και πολλές διάσημες και εκθαμβωτικές κυρίες που σήμερα θαυμάζετε στην τηλεόραση ή τα εξώφυλλα εύχονται να ήξεραν μερικά παραπάνω μυστικά ομορφιάς τότε και σας ενθαρρύνουν να αγαπάτε πάντοτε τον εαυτό σας.

  • Η Μέριλ Στριπ έχει πει ότι το πιο ανιαρό και ανούσιο πράγμα που σας αποσπά από την απόλαυση της ζωής είναι να σκέφτεστε διαρκώς το πόσα κιλά δείχνει η ζυγαριά σας.

 

  • Η Τζέσικα Αλμπα φαίνεται να μετανιώνει για κάποια από τα τατουάζ που έκανε σε μικρή ηλικία και έχει δηλώσει, ότι αυτά που σε απασχολούν ακόμα και συναισθηματικά στα 18 σου δεν είναι ίδια στα 25 ή τα 30 σου. Κάτι που μπορεί να έχει μεγάλη αξία ή σημασία για εσένα τότε, ενδέχεται να σου είναι αδιάφορο αργότερα.

 

  • Το it girl Κένταλ Τζένερ έχει εξομολογηθεί ότι σε μικρή ηλικία έκανε το λάθος να βγάλει τα φρύδια της εντελώς, για καλή της τύχη όμως αυτά βγήκαν ξανά.

 

  • Η Shay Mitchell έχει παραδεχτεί ότι το να είσαι κοπέλα είναι δύσκολη υπόθεση και όλες οι νεαρές χρειάζονται στήριξη. Η ίδια έκανε το λάθος να προσπαθεί να χάσει κιλά, ενώ αργότερα αντιλήφθηκε πως το μυστικό είναι απλά να αγαπάς τον εαυτό σου.