Chanel N°5 L’EAU- Το υπέροχο φιλμ της καμπάνιας με πρωταγωνίστρια τη Lily-Rose Depp | 0 bovary.gr
Chanel N°5 L’EAU- Το υπέροχο φιλμ της καμπάνιας με πρωταγωνίστρια τη Lily-Rose Depp | 0 bovary.gr
CHANEL N°5 L’EAU

Chanel N°5 L’EAU- Το υπέροχο φιλμ της καμπάνιας με πρωταγωνίστρια τη Lily-Rose Depp


Η Lily-Rose Depp είναι τόσο ιδιαίτερη και μοναδική, όσο και το άρωμα της. Είναι μια νεαρή που καθένας θεωρεί πως την ξέρει, μα εκείνη εκπλήσσει τους πάντες με τις διαφορετικές πτυχές του εαυτού της, τις οποίες και ανακαλύπτει.

Ο φακός κάνει ζουμ στο βαθύ της βλέμμα και αποκαλύπτει το χαρακτήρα της. Είναι η μέρα και η νύχτα μαζί. Ταυτόχρονα θηλυκή και ατρόμητη, ευάλωτη και ανίκητη, καλλιτέχνης και μούσα.

Η 17χρονη Lily-Rose Depp είναι είναι ένα παιχνίδι αντιθέσεων και παράδοξων στοιχείων, είναι μια δήλωση: ότι η ελεύθερη και εμβληματική γυναίκα Chanel περιμένει να βρει την εκπλήρωση σε κάθε νεαρό κορίτσι.

Το Chanel N°5 L’EAU είναι η φρέσκια εκδοχή του θρυλικού αρώματος του γαλλικού οίκου Chanel και συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο με τον πιο αριστοτεχνικό τρόπο. Μέσα από αυτό  το Chanel N°5 παραμένει «ζωντανό» και εξελίσσεται.

Το υπέροχο φιλμ της καμπάνιας με πρωταγωνίστρια τη νεαρή Lily-Rose Depp εκθειάζει τις διαφορές, που όπως χαρακτηριστικά λέει ο σκηνοθέτης του Johan Renck,ένας από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες διαφημιστικών σποτ και μουσικών βίντεο, αυτός είναι ο μόνος τρόπος πια για να ασκήσεις επιρροή και χρησιμοποιήθηκε ως κεντρική ιδέα του.

Πρόκειται για το πρώτο φιλμ του γαλλικού οίκου που δεν στηρίζεται σε γραμμική αφήγηση αλλά δημιουργεί μια ταυτότητα μέσα από στιγμιότυπα ιστοριών.

 

 

Το νέο Chanel N°5 L’EAU χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας που εξισορροπείται ιδανικά με τις κλασσικές νότες του θρυλικού αρώματος.

Ο Thomas du Pré de Saint Maur —Head of Global Creative Resources for CHANEL FRAGRANCE & BEAUTY σημειώνει ότι το νέο Chanel N°5 L’EAU είναι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του θρυλικού οίκου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ξεχνούν τις βασικές αρχές που διέπουν καθολικά τη φιλοσοφία του.

#NEWCHANEL5

#YOUKNOWMEANDYOUDONT