Τέλειο λαμπερό μακιγιάζ για τις γιορτές των Χριστουγέννων με τη L’Oréal Paris! | 0 bovary.gr
Τέλειο λαμπερό μακιγιάζ για τις γιορτές των Χριστουγέννων με τη L’Oréal Paris! | 0 bovary.gr
L' OREAL PARIS

Τέλειο λαμπερό μακιγιάζ για τις γιορτές των Χριστουγέννων με τη L’Oréal Paris!


Οι γιορτινές σας εμφανίσεις πρέπει να είναι πάντοτε εντυπωσιακές, ώστε να κλέβουν την παράσταση και να τραβούν τα βλέμματα όλων επάνω σας, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να μοιάζει υπερβολικό ή επιτηδευμένο.

Συνήθως, αυτές οι ημέρες σας βρίσκουν σε μια αναζήτηση του ιδανικού μακιγιάζ, εκείνου που θα ταιριάξει απόλυτα στην προσωπικότητα σας και θα ολοκληρώσει το outfit σας.

Μια από τις τάσεις της φετινής χειμερινής σεζόν είναι η λάμψη, την οποία σας χαρίζει η L’Oréal Paris με τα μοναδικά της προϊόντα, που απογειώνουν το μακιγιάζ!

Αν λοιπόν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα, σας προτείνουμε τις παρακάτω επιλογές για τα χείλη, τα ζυγωματικά, τα μάτια και το μανικιούρ, που θα σας δώσουν ένα ομοιόμορφο και glam αποτέλεσμα.

Χείλη

Ενα από τα πιο θελκτικά χαρακτηριστικά του γυναικείου προσώπου, μπαίνει στο επίκεντρο και γίνεται το «όπλο» σας για να σαγηνέψετε. Με έμπνευση από τα ντεφιλέ και τις πασαρέλες, αλλά και τη λάμψη του χρυσού, η σειρά Gold Obsession του αγαπημένου σας beauty brand είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να επιλέξουμε. Πολύτιμα έλαια για βελούδινα χείλη, έντονα χρωστικά στοιχεία για ένταση και ζωηρό χρώμα επάνω τους, καθώς και μικροσωματίδια επικαλυμμένα με χρυσό 24 καρατίων ενώθηκαν για να δημιουργηθεί η απόλυτη εμμονή. Αν και η σειρά περιλαμβάνει έξι αποχρώσεις, εμείς διαλέξαμε το φλογερό κόκκινο για το εορταστικό σας μακιγιάζ.

Ζυγωματικά

Το νέο highlighter από τη L’Oréal Paris, Make UP Designer είναι το αγαπημένο gadget για τις γιορτές! Έχει υπέροχη απαλή υφή πούδρας, είναι ανάλαφρο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα ζυγωματικά γα λάμψη, στο κινητό βλέφαρο σαν σκιά για glamorous εμφανίσεις, αλλά και πάνω από το κραγιόν σας για να δώσεις όγκο και φωτεινότητα στα χείλη.

Μοιραίο βλέμμα

Ακόμα και αν είστε πολύ διστακτικές απέναντι στα καλλυντικά που θα κάνουν το συνολικό σας μακιγιάζ ακόμα πιο λαμπερό, ξέρετε πολύ καλά ότι η μάσκαρα είναι το μαγικό προϊόν, που αλλάζει ολοκληρωτικά το βλέμμα και στις περιπτώσεις που το αποτέλεσμα είναι περισσότερο φυσικό. Κρατήστε λοιπόν ήρεμους τόνους, αλλά δώστε βάση στις βλεφαρίδες σας, που με μια μόνο στρώση από τη Volume Million Lashes Fatale θα αποκτήσουν όγκο στη ρίζα και έντονο μαύρο αποτέλεσμα. Το βουρτσάκι σιλικόνης σε σχήμα σφαίρας συναρπάζει, καθώς διαχωρίζει τέλεια τις τρίχες και δίνει τον απαραίτητο όγκο.

Tip εφαρμογής:

  • Εφαρμόστε στις πάνω βλεφαρίδες πιέζοντας ελαφρά στις ρίζες και ανεβαίνοντας προς τις άκρες με ζικ ζακ κινήσεις.
  • Χρησιμοποιώντας την άκρη από το βουρτσάκι, ενώστε τις βλεφαρίδες μεταξύ τους για να τους δώσετε όγκο.

Μανικιούρ

Γιατί να επιλέξετε το κλασικό μαύρο χρώμα και να μην προσθέσετε λίγη λάμψη και στα νύχια σας ; Φυσικά, δεν εννοούμε να φορέσετε στρας, αλλά να δημιουργήσετε μια συνάφεια με το υπόλοιπο look σας, επιλέγοντας για το μανικιούρ τα δυο εντυπωσιακά μανό της L’Oréal Paris, σε κόκκινο και χρυσό.