Τα κραγιόν που σμιλεύουν τα χείλη και χαρίζουν εντυπωσιακή περλέ λάμψη! | 0 bovary.gr
Τα κραγιόν που σμιλεύουν τα χείλη και χαρίζουν εντυπωσιακή περλέ λάμψη! | 0 bovary.gr
ESTEE LAUDER

Τα κραγιόν που σμιλεύουν τα χείλη και χαρίζουν εντυπωσιακή περλέ λάμψη!


Το μακιγιάζ των χειλιών που θα ολοκληρώσει τις επίσημες εμφανίσεις σας την περίοδο των εορτών πρέπει να είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες τάσεις της μόδας, ενώ παράλληλα να χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα. Να είναι classy και εντυπωσιακό, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει ένα από τα πιο θελκτικά σημεία του προσώπου σας, τα χείλη.

Η Estee Lauder παρουσιάζει τα νέα Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick και Vinyl LipColor, που γίνονται αντικείμενα πόθου, σμιλεύουν, ενυδατώνουν τα χείλη, χαρίζοντας τους περλέ λάμψη με ζωηρά χρώματα υψηλής απόδοσης.

Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick

Τα χείλη αποκτούν φωτεινή εμφάνιση και λάμπουν με πολυδιάστατο, πρισματικό χρώμα. Το ΝΕΟ Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick περιέχει μια νέα σύνθεση από Οπτικές Πέρλες, έτσι ώστε τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα, εντυπωσιακά, ακαταμάχητα και τόσο απαλά για φίλημα.

Οι κύριες τεχνολογίες περιλαμβάνουν:
• ΝΕΑ Σύνθεση με Οπτικές Πέρλες που μεταμορφώνει το σχήμα για πιο τέλεια σχηματισμένα, φωτεινά χείλη.
• Advanced True Vision™ Technology που προσφέρει το απόλυτο χρώμα με πολυδιάστατες χρωστικές έτσι ώστε να τονίσει το σχήμα και να σμιλεύσει την εμφάνιση των χειλιών.
• Αποκλειστικό Time Release Encapsulated Moisture Complex με Υαλουρονικό Οξύ που βοηθά να ενισχύσει τη δυνατότητα των χειλιών να προσελκύουν και να συγκρατούν συνεχώς την υγρασία, για χείλη απαλά και μαλακά.

Pure Color Envy Vinyl LipColor
Προσφέρει ενυδάτωση στα χείλη και ζωηρό χρώμα. Tο ΝΕΟ Pure Color Envy Vinyl LipColor, είναι το νέο τολμηρό και λαμπερό αποτύπωμα στα χείλη με λάμψη βινυλίου. Η νέα του σύνθεση προσφέρει ένα μείγμα από ενυδατικά στοιχεία και χρώμα μεγάλης διάρκειας έτσι ώστε να σχηματίζει, να προσδιορίζει και να τα σμιλεύει. Τα χείλη είναι όμορφα με την υψηλής απόδοσης λάμψη και το «wet» τελείωμα που διαρκεί έως και 8 ώρες.

Οι κύριες τεχνολογίες περιλαμβάνουν:
• Volume Boosting Complex. «Ντύνει» τα χείλη με ένα μείγμα από εννέα ενισχυτικά και ενυδατικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου και ενός τριπλού μείγματος ελαίων που θρέφει τα χείλη – jojoba, ηλιοτρόπιο και αβοκάντο –και Υαλουριονικό Οξύ για άμεση, διαρκή υγρασία και έντονο look.
• Advanced True Vision™ Technology με χρωστικές και πέρλες που προσφέρουν γυαλιστερή λάμψη και απαλό χρώμα που τονίζει και προσδιορίζει την εμφάνιση των χειλιών.

Τολμηρά και ζωηρά χρώματα
Η δυναμική χρωματική συλλογή καλύπτει κάθε περίσταση και κάθε χρωματικό τόνο με μια σειρά από υψηλής απόδοσης αποχρώσεις και τολμηρά τελειώματα.