ΣΙΝΙΟΝ ΑΛΑ ΚΕΪΤ

Το μυστικό της Κέιτ Μίντλετον για τέλειους και περίτεχνους κότσους


Η Κέιτ Μίντλετον είναι σίγουρα η δεσποσύνη του στιλ και την έχετε λατρέψει όχι μόνο γιατί ανήκει στη βασιλική οικογένεια, αλλά και για τις πάντοτε σικάτες ενδυματολογικές της επιλογές που την έχουν κατατάξει στα κορυφαία fashion icons αυτής της δεκαετίας.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ σας δίνει άλλον ένα λόγο να τη θαυμάζετε: τα υπέροχα μακριά καστανά της μαλλιά. Δεν την έχουμε δει ποτέ να κυκλοφορεί με αυτά απεριποίητα αλλά παρότι είναι χτενισμένα, δεν δείχνουν υπερβολικά.

Αν αναρωτιέστε ποια ταλαντούχα χέρια κρύβονται πίσω από αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, η Αμάντα Κουκ Τάκερ είναι η πιστή hair stylist της Κέιτ, ο άνθρωπος που επιμελείται κάθε της εμφάνιση.

Και μιας και η Δούκισσα αποτελεί πια πηγή έμπνευσης για τόσες γυναίκες, εμείς κάναμε μια αναδρομή σε μια από τις «εμμονές» της, ultra chic updos. Την έχουμε δει να υιοθετεί το συγκεκριμένο στιλ σε επίσημες εμφανίσεις της με φόρεμα, όταν αυτό ολοκληρώνει την εικόνα της.

Ποιο είναι το μυστικό της όμως για το τέλειο σινιόν;

Δύσκολο να το διακρίνει κανείς, μα κάνοντας ένα ζουμ σε αυτά τα σινιόν διαπιστώσαμε ότι η Κέιτ φοράει πάντοτε στον κότσο ένα διάφανο και πολύ διακριτικό δυχτάκι, που σταθεροποιεί τα μαλλιά. Θυμίζει σίγουρα κάτι από 1920, αλλά το συγκεκριμένο αξεσουάρ διατηρεί τα μαλλιά στη θέση τους, ώστε αυτά να παραμένουν αψεγάδιαστα όλες τις ώρες.

 

Αν δεν έχετε αποφασίσει για το χτένισμα του ρεβεγιόν, προσθέστε την glam πινελιά επάνω σας με ένα από αυτά.

  • Η Κέιτ επέλεξε ένα περίτεχνο χτένισμα στο επίσημο δείπνο για την υποστήριξη του East Anglia’s Children’s Hospices και ήταν η επιτομή της κομψότητας, αφού το συγκεκριμένο updo ανέδειξε την ιδιαιτερότητα της λαμπερής της τουαλέτας γύρω από το λαιμό.
  • Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στον Καναδά η Δούκισσα εμφανίστηκε με κατακόκκινο φόρεμα και κομψό bun με όγκο στο πλάι.
  • Στην πρεμιέρα της ταινίας Spectre περπάτησε το κόκκινο χαλί με αέρα από Χόλιγουντ και τα μαλλιά της ταίριαζαν απόλυτα με τη ρομαντική της τουαλέτα. Εκλεπτυσμένο σινιόν με τις αφέλειες να αγκαλιάζουν γλυκά το πρόσωπο της.
  • Η Κέιτ έδωσε το «παρών» στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, όπου τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα twisted bun με όγκο, χαμηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
  • Κατά τη διάρκεια του βασιλικού ταξιδιού στην Ινδία και το Μπουτάν η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφήθηκε με μια δαντελένια τουαλέτα, το look της οποίας ολοκλήρωνε ένα σινιόν με πλεξούδες.
  • Η Κέιτ ξέρει πως να μετατρέψει έναν απλό κότσο, στο πιο αριστοκρατικό χτένισμα. Το συγκεκριμένο bun με το μεγάλο όγκο χαμηλά στο κεφάλι της και την πλεξούδα στη μέση, απογείωσε το μπλε καπέλο της με υπογραφή της Sylvia Fletcher.