Moisture Bomb Tissue Mask –  Σφριγηλή, αναζωογονημένη, υγιής επιδερμίδα σε 15 λεπτά | 0 bovary.gr
Moisture Bomb Tissue Mask – Σφριγηλή, αναζωογονημένη, υγιής επιδερμίδα σε 15 λεπτά | 0 bovary.gr
MOISTURE BOMB TISSUE MASK

Moisture Bomb Tissue Mask – Σφριγηλή, αναζωογονημένη, υγιής επιδερμίδα σε 15 λεπτά


Πόσο καλά γνωρίζετε τους πραγματικούς εχθρούς της επιδερμίδας σας;

Η ηλικία και ο χρόνος που περνάει είναι δύο από τους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά την όψη και την υγεία της, ωστόσο υπάρχουν και άλλες παράμετροι, που βρίσκονται παντού, όπως οι ακτίνες UV, η ατμοσφαιρική ρύπανση και οι αλλαγές της θερμοκρασίας που αποδυναμώνουν και αφυδατώνουν την επιδερμίδα καθημερινά, αφήνοντας την θαμπή, με ατέλειες ή ακόμα και γραμμές.

Η λύση συνοψίζεται σε μόλις δύο λέξεις, «άφθονη ενυδάτωση» και μας ταξιδεύει στην Ασία, όπου οι γυναίκες  απαιτούν υψηλής ποιότητας φροντίδα προσώπου.

Η  Garnier SkinActive εμπνέεται από τη νέα τάση φροντίδας της επιδερμίδας αυτών των γυναικών και παρουσιάζει τις Moisture Bomb Tissue Masks, τη νέα γενιά υφασμάτινης μάσκας προσώπου, που αποτελεί μια έκρηξη αποτελεσματικότητας για σφριγηλή, αναζωογονημένη, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα σε μόλις 15 λεπτά για μια εβδομάδα.

Οι  Moisture Bomb Tissue Masks εμπλουτίστηκαν με ενεργά φυσικά συστατικά για να ταιριάξουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας. 

Η καινοτομία τους;

  • Στην τεχνολογία ενάντια στην αφυδάτωση, με φυσικά ενεργά συστατικά, υαλουρονικό οξύ και ενυδατικό serum, που ενυδατώνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα προσφέροντας στις επιφανειακές στοιβάδες 24 ώρες διαρκούς ενυδάτωσης.

Η μάσκα επίσης ενδυναμώνει τη φυσική προστασία του δέρματος, θωρακίζοντάς το ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες, ώστε να διατηρεί τη νεανική του όψη.

  • Στο ύφασμα από 100% φυσική φυτική κυτταρίνη που προσκολλάται άψογα στο περίγραμμα του προσώπου και λειτουργεί σαν ενυδατική κομπρέσα, ενυδατώνοντας κάθε σημείο του προσώπου.

Οι Moisture Bomb Tissue Masks σας συνοδεύουν σε κάθε σας βήμα! Στο σπίτι, στο ταξίδι ή όπου κι αν βρίσκεστε, γιατί τα ατομικά πακέτα είναι μικρά και πανάλαφρα.

Η μάσκα είναι σχεδιασμένη ώστε να εφαρμόζεται εύκολα και δεν χρειάζεται καθάρισμα με νερό, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να απολαύσετε το αποτέλεσμα μετά την αφαίρεση της.

Τρόπος εφαρμογής:

  • Ξεδιπλώστε τη μάσκα. Εφαρμόστε τη προσεκτικά σε καθαρή επιδερμίδα. Η προστατευτική μπλε μεμβράνη πρέπει να είναι από την εξωτερική πλευρά.
  • Αφαιρέστε την προστατευτική μπλε μεμβράνη.
  • Προσαρμόστε τη μάσκα στο περίγραμμα του προσώπου σας. Αφήστε την για 15 λεπτά. Η μάσκα θα παραμείνει σταθερά στη θέση της, ώστε να μπορείτε να κινείστε ελεύθερα.
  • Αφαιρέστε τη μάσκα. Καθαρίστε τυχόν υπολείμματα κάνοντας απαλό μασάζ με τα ακροδάχτυλα σας ή με λίγο βαβάκι.

Αφιερώστε 15 λεπτά χαλάρωσης και περιποίησης στον εαυτό σας. Ακούστε μουσική, διαβάστε ένα βιβλίο, κάντε διαλογισμό ή οτιδήποτε άλλο σας ευχαριστεί και σας κάνει να νιώθετε όμορφα!