cosmopolitan.com
cosmopolitan.com
ΕΓΙΝΕ ΒΑΪΡΑΛ

Τρελή ιδέα από beauty blogger - Βάζει προφυλακτικό στο σφουγγαράκι του makeup για τέλειο μακιγιάζ!


Τα κανάλια του youtube μας συστήνουν όλο και συχνότερα beauty bloggers που προσπαθούν να αναδείξουν το ταλέντο τους στο μακιγιάζ και την περιποίηση.

Ετσι, κατά καιρούς μπορεί να έχετε παρακολουθήσει – κι έπειτα προσπαθήσει να αντιγράψετε – δεκάδες συμβουλές και τρικς ομορφιάς.

Πολλά από αυτά μάλιστα είναι τόσο εντυπωσιακά που γίνονται viral, όπως για παράδειγμα το silisponge, δηλαδή το σφουγγάρι σιλικόνης για το οποίο σας έχουμε μιλήσει σε προηγούμενο κείμενο.

Το ιδιαίτερο με το παραπάνω εργαλείο είχε να κάνει με το γεγονός, ότι δεν απορροφά μεγάλη ποσότητα του φαουντέισιον κατά την εφαρμογή, επομένως δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα κάθε λίγο και λιγάκι για να αγοράσετε το προϊόν.

Βλέποντας αυτή την ιδέα, η beauty blogger Λάιλα Τάχρι άντλησε έμπνευση για να δημιουργήσει το δικό της πρακτικό και μοναδικό εργαλείο μακιγιάζ τύπου silisponge και για να το πετύχει αυτό, χρησιμοποίησε ένα προφυλακτικό.

Η blogger έβαλε μέσα στο προφυλακτικό το σφουγγαράκι για το μπλέντινγκ του μέικαπ, αφού πρώτα το έπλυνε – απαραίτητο βήμα- για να απομακρύνει κάθε ίχνος λιπαντικού. Επειτα, εφάρμοσε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο όπως συνήθως.

Θα το τολμούσατε;

 

instagram
instagram