Κέρδισε το δικό σου Double Wear από την Estee Lauder! | 0 bovary.gr
Κέρδισε το δικό σου Double Wear από την Estee Lauder! | 0 bovary.gr
ESTEE LAUDER

Κέρδισε το δικό σου Double Wear από την Estee Lauder!


Ποια είναι η μεγαλύτερη αγάπη μιας γυναίκας; Φυσικά το make up!

Δοκιμάζεις δεκάδες προϊόντα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Το ένα και μοναδικό για την επιδερμίδα σου. Αυτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις πιο δύσκολες περιστάσεις και δεν θα το εγκαταλείψεις ποτέ.

Το Double Wear, το #1 make up της Estee Lauder, δημιουργεί τις δικές του ιστορίες αγάπης με τις γυναίκες που το έχουν εμπιστευτεί.

Ένα ανθεκτικό make up που προσφέρει ομοιόμορφη, λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα και «αντέχει» 24 ώρες, ακόμα και σε συνθήκες ζέστης, υγρασίας και εφίδρωσης!

Σταθερό & ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, μη λιπαρό, δεν «μεταφέρεται» στα ρούχα, και διατηρεί την ιδανική ισορροπία της υγρασίας στο δέρμα.

Και φυσικά, το Double Wear με δείκτη SPF 10, περιέχει συστατικά που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες κάθε μέρα, όλη μέρα.

Σκέφτεσαι καλύτερη απόδειξη πως αυτό είναι το make up σου?

Μοιράσου στο Instagram τη δική σου ιστορία αγάπης με το Double Wear make up σου και πες μας ποια ήταν η «υπέρτατη δοκιμασία» που έχει περάσει για εσένα και σε κάλυψε απόλυτα.

Συνόδευσέ την με μια φωτογραφία σου (μόνη ή μαζί με το δικό σου Double Wear) ως εξής και μπες στην κλήρωση!

Αν είσαι εσύ μία από τις 3 μεγάλες τυχερές, θα κερδίσεις την αγαπημένη σου απόχρωση Double Wear  για έναν ολόκληρο χρόνο! 

  • Φωτογραφίσου μαζί με το αγαπημένο σου DoubleWear (ή μόνη σου) και πες μας ποια ήταν η «υπέρτατη δοκιμασία» που έχει περάσει για εσένα και σε κάλυψε απόλυτα!
  • Ανέβασε την φωτογραφία σου στο Instagram public account σου
  • Βάλε  και #doubleweargr στις φωτογραφίες που ανεβάζεις
  • Αυτό ήταν! Μπήκες στην κλήρωση για να είσαι μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν το Double Wear μιας ολόκληρης χρονιάς!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: http://bit.ly/2kNTJcd