Φωτογραφία: Instagram/@ maggie.rose.health
Φωτογραφία: Instagram/@ maggie.rose.health
10|11|2023 11:34
SHARE
BEAUTY

Το προϊόν ομορφιάς που θα σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη -Σε αυτό «ορκίζεται» μια 40χρονη


Η Maggie Rose λατρεύει τα φυσικά συστατικά για την περιποίηση της επιδερμίδας της και όπως φαίνεται «ορκίζεται» σε ένα συγκεκριμένο προϊόν ομορφιάς το οποίο την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη.

Ο λόγος για ένα λάδι, που σύμφωνα με την ίδια είναι το μυστικό της νεανικής και λαμπερής επιδερμίδας της. Προσθέτοντας αυτό το «ειδικό» συστατικό στην beauty ρουτίνα της κρατά τις ρυτίδες μακριά και όπως χαρακτηριστικά λέει πρόκειται για το «crunchy girls botox», μια μέθοδο μπότοξ στο σπίτι, χωρίς βελόνες και φυσικά χωρίς καθόλου πόνο.

Στο σχετικό βίντεο στο προφίλ τηςη Maggie λέει χαρακτηριστικά: «Θα κλείσω τα 41 τον επόμενο μήνα και αυτό το λάδι έχει κάνει θαύματα στο δέρμα μου, αλλά θα σας αποκαλύψω και ένα μικρό μυστικό: δεν το χρησιμοποιώ μόνο του».

40χρονη γυναίκα δείχνει 10 χρόνια νεότερη χρησιμοποιώντας αυτό το έλαιο -Σαν να έχει κάνει μπότοξ

Η Maggie αναφέρεται στις θαυματουργές ιδιότητες του καστορέλαιου και εξηγεί ότι ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνει τόσο σπουδαίο είναι ότι απορροφάται από το δέρμα και φτάνει μέχρι και τα πιο βαθιά στρώματα κάνοντας πραγματικά δουλειά.

@maggieroseadvocate Castor oil is amazing for the skin in so many ways. This is how incorporate it into my skincare routine. #castoroil #castoroilforface #skincare #skincaretips #botoxnatural #botox #naturalskincare ♬ original sound - Magdalene (Maggie) Rose

Βέβαια, η ίδια αποκαλύπτει πως, για να έχει αυτά τα αποτελέσματα το χρησιμοποιεί μαζί και με άλλα έλαια. Κρατά το καστορέλαιο ως κύριο συστατικό και προσθέτει black shied ή έλαιο τριαντάφυλλου.

Το βίντεο της στο Tik -Tok έχει συγκεντρώσει 1,1 εκατομμύρια προβολές και ολοένα και αυξάνονται με πολλούς θεατές να λένε ότι είναι τεράστιοι θαυμαστές του καστορέλαιου, ισχυριζόμενοι ότι είχε κάνει θαύματα στο δέρμα τους.

Ένας χρήστης έγραψε: «Ο σύζυγός μου είναι πλαστικός χειρουργός και λατρεύει το καστορέλαιο» ενώ άλλος χρήστης γράφει «Το καστορέλαιο άλλαξε εντελώς το δέρμα μου, το πρόσωπό μου είναι σαν δέρμα μωρού τώρα».

@maggieroseadvocate Replying to @martvkb8 castor oil is changing the skincare game and has numerous benefits for our skin! #castoroil #castoroilbenefit #castoroilforface #skincare #skincaretips #naturalskincare ♬ original sound - Magdalene (Maggie) Rose
SHARE