Magnificence Nuit – Τριπλή αποτοξίνωση κατά των ρυτίδων με «αποτέλεσμα επανεκκίνησης» τη νύχτα | 0 bovary.gr
Magnificence Nuit – Τριπλή αποτοξίνωση κατά των ρυτίδων με «αποτέλεσμα επανεκκίνησης» τη νύχτα | 0 bovary.gr
LIERAC

Magnificence Nuit – Τριπλή αποτοξίνωση κατά των ρυτίδων με «αποτέλεσμα επανεκκίνησης» τη νύχτα


Κάθε γυναίκα που φροντίζει για την εικόνα της και αγαπάει τον εαυτό της ονειρεύεται να ξυπνήσει το επόμενο πρωί και να ανακαλύψει μια πιο λαμπερή, λεία, ομοιόμορφη και όμορφη επιδερμίδα, που δεν θα προδίδει τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου.

Αυτό το όνειρο γίνεται πλέον πραγματικότητα χάρη σε μία φροντίδα με υφή εκλεπτυσμένη, ανάλαφρη, σαν πούπουλο πάνω σε μαξιλάρι.

Τα Εργαστήρια LIERAC δημιούργησαν μία νέα αντιρυτιδική αποτοξινωτική φροντίδα, τη Magnificence Nuit, που προσφέρει ένα ορατό «αποτέλεσμα επανεκκίνησης» το πρωί.

Μια σύνθεση νέας γενιάς για τη νύχτα που, όπως οι «κρέμες ύπνου» από την Ασία, σχηματίζει ένα αόρατο πλέγμα στην επιφάνεια της επιδερμίδας για μεταφορά των συστατικών σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Το επίτευγμά της; Συνδυάζει τη δροσιά ενός ζελ με την αποτελεσματικότητα μιας μάσκας.

Η Magnificence Nuit είναι δημιουργία υβριδικής κοσμητολογίας LIERAC, που συνενώνει την πεμπτουσία των επιστημών και της φύσης.

Η φροντίδα αυτή ολοκληρώνει τη σειρά Magnificence που, από το 2013, εμπνέεται από τις ιατρικές έρευνες στη διαβητολογία με συνθέσεις υπερ-ενεργές σε σύμπλοκο D-Glyox (κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία) για την καταπολέμηση της γλυκο-γήρανσης που συνδέεται με τη γλυκοξείδωση.

Το Ζελ-Βάλσαμο, εμπλουτισμένο με συμπύκνωμα Sleeping Detox με την υπογραφή LIERAC, και ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ, δρα στους 3 μηχανισμούς αποτοξίνωσης της επιδερμίδας και στην ενίσχυση των κυττάρων για την αποτελεσματική καταπολέμηση της γλυκοξείδωσης σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Η Magnificence Nuit απευθύνεται στις γυναίκες που επιθυμούν πιο λεία, πιο τονωμένη και πιο φωτεινή επιδερμίδα. Σε εσάς που νιώθετε, ότι η επιδερμίδα σας δεν αναπληρώνει πια ικανοποιητικά τις φθορές της μέρας παρόλο που έχετε κοιμηθεί καλά τη νύχτα, αλλά και στις γυναίκες που αναζητούν μία αντιρυτιδική φροντίδα νύχτας με δροσερή και ανάλαφρη υφή.

Εφαρμόστε κάθε βράδυ στο πρόσωπο, μόνο το Ζελ-Βάλσαμο ή σε συνδυασμό με τον Εντατικό Αναζωογονητικό Ορό Magnificence.

Αποτοξινωμένη, λεία, φρέσκια, βελούδινη και ξεκούραστη το πρωί, η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή και οι ρυτίδες σβήνουν. Ο χρωματικός τόνος της γίνεται πιο ομοιογενής και λαμπερός, κάθε νύχτα που περνά. Με μια λέξη, η επιδερμίδα είναι ομορφότερη!