Η μανία με την black mask -Γιατί να ΜΗΝ υποκύψεις | 0 bovary.gr
Η μανία με την black mask -Γιατί να ΜΗΝ υποκύψεις | 0 bovary.gr
19|03|2017 20:16
SHARE
BLACK MASK

Η μανία με την black mask -Γιατί να ΜΗΝ υποκύψεις


Τη βλέπεις παντού. Στο Instagram, στο Youtube... παντού. Η μαύρη μάσκα κυκλοφορεί ανάμεσα μας και έχει κάνει τα κορίτσια να τρελαθούν, καθώς υπόσχεται λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα.

Για την ακρίβεια, υπόσχεται πως θα σας απαλλάξει από μαύρα στίγματα, πόρους και γενικά τις «βρωμιές» που έχει η επιδερμίδα του προσώπου. Μπορεί να πονάς, καθώς τη βγάζεις αλλά προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος, έτσι δεν είναι;

Ή όχι;

Φαίνεται πως οι συγκεκριμένες μάσκες μπορεί να έχουν αποτέλεσμα, ωστόσο, βλάπτουν παράλληλα το δέρμα.

Η Αντι     Μιλγουαρντ, αισθητικός και μέλος του βρετανικού συλλόγου αισθητικής και κοσμητολογίας, μίλησε στην metro.co.uk για τη μαύρη μάσκα.

«Οταν αφαιρούμε τη μάσκα, βγάζουμε κύτταρα από το εξωτερικό στρώμα του δέρματος μαζί με τρίχες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείτε μερικά από τα βίντεο στο Youtube για να δείτε τον πόνο όσων την χρησιμοποίησαν», αναφέρει.

Η Αντι εξηγεί πως το δέρμα είναι μαλακό και λείο μετά διότι έχει βγει ένα επιφανειακό στρώμα δέρματος, ωστόσο, η μάσκα είναι μια «επιθετική» απολέπιση που ερεθίζει το δέρμα κατά τη διαδικασία.

Με το τράβηγμα, πέρα από τους πόρους και τις τρίχες, αφαιρούμε και απαραίτητα έλαια του δέρματος, που μα κρατάνε υγιείς.

Οπότε σε περίπτωση, που θέλετε τη μαύρη μάσκα, η Αντι λέει να το ξανασκεφτείτε!