Οι τάσεις ομορφιάς των '90s επιστρέφουν... αλλιώς | 0 bovary.gr
Οι τάσεις ομορφιάς των '90s επιστρέφουν... αλλιώς | 0 bovary.gr
07|03|2017 16:27
SHARE
'90s ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι τάσεις ομορφιάς των '90s επιστρέφουν... αλλιώς


Ποιος δεν αγαπά τα ‘90s; Ηταν μια δεκαετία γεμάτη μόδα και μουσική. Ξεκίνησε με ένα πιο grunge ύφος και ολοκληρώθηκε με την αποθέωση της ποπ γεμάτο λάμψη.

Η μόδα είναι γνωστό πως ανακυκλώνεται, με αποτέλεσμα φέτος τα ‘90s να κάνουν και πάλι comeback με έναν πιο χαλαρό τόνο.

Πέντε από τις αγαπημένες μας... επιστροφές είναι εδώ και τις υιοθετούμε ασυζητητί.

Κλιπ μαλλιών

Οι περισσότερες έχουμε βάλει στο κεφάλι μας κλιπ, για την ακρίβεια οι περισσότερες έχουμε βάλει ένα στη μία πλευρά και ένα στην άλλη για να κρατήσουμε τα μαλλιά μας ή να μαζέψουμε τις ατίθασες τούφες.

Σήμερα, τα κλιπ επιστρέφουν αλλά είναι περισσότερο κομψά σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Μπλε μακιγιάζ

Το φωτεινό μπλε, κυρίως οι πιο παγωμένες σκιές φορέθηκαν και θα ξαναφορεθούν ως eyeliner ή ως σκιά στην εξωτερική γωνιά του ματιού.

Λάμψη, λάμψη, λάμψη

Πάντα υπάρχει ανάγκη για λίγη γυαλάδα στα ζυγωματικά και μία πιο ιριδίζουσα σκιά στα μάτια. Λίγη υπερβολή δεν έβλαψε κανέναν.

Γαλλικό αλλιώς

Σου αρέσουν τα holographic nails, αλλά δεν θες να το δοκιμάσεις σε όλα σου τα νύχια, καθώς το θεωρείς υπερβολικό; Δοκίμασέ το σαν γαλλικό.

Ψηλές αλογοουρές

Πάντα σικάτες και πάντα μέσα στη μόδα, οι ψηλές αλογοουρές είναι εδώ. Πριν λίγο καιρό είδαμε την Τζένιφερ Λόπεζ με μια εντυπωσιακή αλογοουρά.

Καφέ κραγιόν

Τότε το φορούσαν όλες... Από την Κέιτ Μος και την Ναόμι Κάμπελ μέχρι την Γκουίνεθ Πάλτροου και την Ντρου Μπάριμορ. Το καφέ κραγιόν ζητά θέσει στο νεσεσέρ σε πιο κοκκινωπές αποχρώσεις.