pexels.com
pexels.com
LA MER

H δύναμη του βυθού της θάλασσας γίνεται η δύναμη της ομορφιάς σου


Ηρθε η ώρα να αναζωογονηθείτε και να «ξυπνήσετε» με μια βουτιά στην ενυδάτωση!

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών. Ηλιος, ζέστη, αλάτι, γαλανός ουρανός, παραλία. Αυτή η μαγική εποχή που ξεκινούν τα ωραιότερα ταξίδια σου, που θα δημιουργήσεις τις καλύτερες αναμνήσεις. Την εποχή που το μόνο που ζητάς απεγνωσμένα είναι μια βουτιά στο δροσερό νερό της θάλασσας που ξεδιψάει το σώμα σου.

Είναι η δύναμη που θρέφει τη γη, αναβλύζει από τα βάθη της και έπειτα ανεβαίνει ψηλά στον ουρανό, κοντά στον ήλιο και δίνει πνοή στον πλανήτη.

Ο κύκλος του νερού μοιάζει με τον κύκλο της ζωής, που είναι αέναος. Σαν τη γυναικεία ομορφιά. Τη δική σου ομορφιά, δώρο της φύσης, που αντικατοπτρίζεται στη λαμπερή και ανανεωμένη σου επιδερμίδα, χάρη στον πολύτιμο σύμμαχο σου το Revitalizing Hydrating Serum της La Mer.

Όπως η θάλασσα, ο ουρανός και η γη, έτσι και η επιδερμίδα σου αντλεί τη ζωτική της δύναμη από την ενυδάτωση και το ΝΕΟ Revitalizing Hydrating Serum της La Mer αναπτύχθηκε με σκοπό να δημιουργήσει μια μίνι ατμόσφαιρα συνεχούς ενυδάτωσης που πλημμυρίζει το δέρμα με υγρασία για να ενισχύσει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του για έντονη αναζωογόνηση.

Ο μεταμορφωτικός Miracle Broth της La Mer έρχεται να κάνει τη διαφορά. Ανανεώνει τα κύτταρα, πλημμυρίζει το δέρμα με ενέργεια και θρέψη για να βοηθήσει την ανασυγκρότηση και ανανέωση της επιδερμίδας.

Ο βυθός της θάλασσας αποκαλύπτεται μπροστά σου με μια μόνο σταγόνα, μέσα από δύο νέα ένζυμα που προέρχονται από τη θάλασσα!

Το Ισχυρό Ενυδατικό Ένζυμο – δημιουργήθηκε από ένα διαδραστικό μείγμα πράσινης, καφέ και κόκκινης άλγης – και διεισδύει γρήγορα χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα με μια θεραπεία ενυδάτωσης από μέσα προς τα έξω.

Το ΝΕΟ Ένζυμο Ενεργοποίησης της Νεότητας δημιουργήθηκε από ένα ισχυρά φορτισμένο μείγμα θαλάσσιων ενεργών συστατικών και ενεργοποιεί τη ζωτική ενέργεια της επιδερμίδας και αναβιώνει την εμφάνιση της. Η θαμπή όψη και τα ορατά σημάδια της κόπωσης αντικαθιστώνται με ζωντάνια και ενέργεια.

Παράλληλα, το συμπύκνωμα από Lime Tea δημιουργεί μια αύρα αντιοξειδωτικής προστασίας για την επιδερμίδα σου και φροντίζει ώστε αυτή να παραμένει υγιής.

Βρες τα προϊόντα της La Mer στα καταστήματα:

Attica Citylink
Attica Golden Hall
Hondos Center Κηφισιά
Hondos Center Γλυφάδα
Hondos Center Ομόνοια
Hondos Center Ερμού
Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία
Attica Τσιμισκή, Θεσ/νίκη
Hondos Center Αριστοτέλους Θεσ/νίκη 

Επισκέψου την επίσημη σελίδα της στο facebookLA MER FACEBOOK GREECE.