Στο φαρμακείο: Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου  | 0 bovary.gr
Στο φαρμακείο: Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου | 0 bovary.gr
ANTHΛΙΑΚΑ

Στο φαρμακείο: Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου


Οι καλύτεροι σύμμαχοι του προσώπου σας ενάντια στον ήλιο.

Οποιοδήποτε τύπο δέρματος κι αν έχετε, είτε κανονικό, είτε ξηρό, είτε παρουσιάζει προβλήματα ακμής είτε όχι, αυτό που θέλετε όλο το χρόνο, αλλά ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, που ο ήλιος καίει ακόμα περισσότερο, είναι μια υγιή, φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα στο πρόσωπο, που θα σας επιτρέπει να είστε όμορφες πρωί -βράδυ.

Για να το πετύχετε αυτό δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ μακριά, αλλά να κάνετε μια επίσκεψη στο φαρμακείο σας, εκεί όπου βρήκαμε και σας προτείνουμε ορισμένα από τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου, που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σας.

  • Avene Eau Thermale

Η Avene, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προσφέρει μια ευρεία γκάμα αντηλιακών που καλύπτουν κάθε δερματότυπο. Πρώτα πρώτα με το κλασικό αντηλιακό με δείκτη 30 SPF για ευαίσθητα και ξηρά δέρματα (είναι αδιάβροχο, δεν αφήνει λευκά στίγματα, φωτοσταθερό, χωρίς paraben, χωρίς σιλικόνη). Για τα λιπαρά δέρματα με τάση ακμής το Cleanance Solaire SPF 30, για τα πιο σκούρα, που δεν καίγονται εύκολα, το Emulsion SPF 20, ενώ για τα πιο ανοιχτά δέρματα η Avene διαθέτει δύο αντηλιακά με SPF 50+, ένα για τα ευαίσθητα και ξηρά και ένα για την προστασία του ευαίσθητου κανονικού και του μεικτού δέρματος του προσώπου.

Από τη συλλογή της Avene δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα αντηλιακά με χρώμα, ένα με δείκτη 30 SPF και ένα με δείκτη 50 SPF. Και τα δύο αυτά προϊόντα παρέχουν ομοιόμορφο χρώμα, πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία του ευαίσθητου δέρματος του προσώπου, είναι ανθεκτικά στο νερό, φωτοσταθερά, δεν περιέχουν paraben και σιλικόνη.

eau-thermale-avene.gr
eau-thermale-avene.gr
  • Apivita

Η Apivita καινοτομεί και παρουσιάζει μια σειρά  αντιηλιακής προστασίας που συνδυάζει τη χρήση μικροφυκών με το παντεταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης - παγκόσμια καινοτομία 3D PRO - ALGAE , προσφέροντας ταυτόχρονα αντηλιακή προστασία , προστασία από τη φωτογήρανση,καθώς και αντιγηραντική και ενυδατική δράση. Στη σειρά μπορείτε να βρείτε: Αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής για εξισορρόπηση της λιπαρότητας με SPF 30 και μοναδική, ελαφριά υφή που δε βαραίνει την επιδερμίδα, δίνει ματ αποτέλεσμα και προστατεύει από τη φωτογήρανση. Εξειδικευμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων SPF 50, για πολύ υψηλή προστασία.

Στη σειρά APIVITA Anti-Wrinkle SUNCARE η αντηλιακή προστασία συνδυάζει και μοναδική αντιρυτιδική δράση. Η εταιρεία δημιούργησε αντηλιακή, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με SPF 50 για προστασία και εξειδικευμένη δράση. Επίσης, αντηλιακή, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με SPF 30 για προστασία και εξειδικευμένη δράση.

Παράλληλα από τη συλλογή της Apivita δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα προϊόντα προστασίας από τον ήλιο με χρώμα, μια αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με χρώμα για εξισορρόπηση της λιπαρότητας με SPF 30, που δεν βαραίνει την επιδερμίδα και μια εξειδικευμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με χρώμα SPF 50, που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία.

apivita.com
apivita.com
  • Vichy

Η Vichy φροντίζει κάθε καλοκαίρι την υγεία της επιδερμίδας σας και προσφέρει την κατάλληλη σειρά για την προστασία της από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ηλίου, εξυπηρετώντας όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες με μοναδικά απολαυστικές υφές της σειράς Ideal Soleil. Αναζητήστε στο φαρμακείο την αντηλιακή κρέμα προσώπου για ματ αποτέλεσμα, για άνδρες και γυναίκες με μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, με SPF 30. Επίσης, την αντηλιακή κρέμα πολύ υψηλής προστασίας για άνδρες και γυναίκες με ανοιχτόχρωμη κανονική προς ξηρή επιδερμίδα, για βελούδινη επιδερμίδα με SPF 50+ που χαρίζει λαμπερό μαύρισμα και 24-ωρη ενυδάτωση.

Ακόμη, για άνδρες και γυναίκες με ανοιχτόχρωμη, μεικτή ή λιπαρή επιδερμίδα υπάρχει η αντηλιακή κρέμα προσώπου με SPF 50, με λεπτόρρευστη αδιάβροχη υφή για προστασία από τον ήλιο.

H Vichy φροντίζει και για τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν προστασία και ομοιόμορφο μαύρισμα, με το Gel βελτιστοποίησης μαυρίσματος με SPF 50, με εμπλουτισμένη ενυδατική σύνθεση και λεπτόρρευστη υφή για απαλή και ματ επιδερμίδα.

Ιδανική επιλογή για εσάς που εκτίθεστε στον ήλιο έντονα αποτελεί και το αντιηλιακό stick με SPF 50+, με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για υψηλή προστασία των ευαίσθητων περιοχών από τον ήλιο και τη φωτογήρανση.

Η σειρά ολοκληρώνεται με την αντηλιακή κρέμα με χρώμα και ματ αποτέλεσμα για ευαίσθητες, μικτές-λιπαρές επιδερμίδες και για  τις γυναίκες με κανονική/ξηρή επιδερμίδα, που ψάχνουν για μία προστασία με χρώμα που θα χαρίζει βελούδινη επιδερμίδα άμεσα, με την αντηλιακή με χρώμα και βελούδινο αποτέλεσμα με SPF 50+.

vichy.gr
vichy.gr
  • La Roche-Posay 

Με τον ήλιο να γίνεται ολοένα και πιο δυνατός, η  La Roche-Posay φροντίζει για την πριοστασία σας με την αντηλιακή σειρά  ANTHELIOS που έρχεται να καλύψει κάθε επιθυμία σας.

Το ANTHELIOS XL, με SPF 50+, DRY TOUCH GEL-CREAM ANTI-SHINE  για δέρμα ευαίσθητο ή αλλεργικό στον ήλιο και ιδανικό για μικτό, λιπαρό δέρμα. Προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία και η Dry-Τouch υφή του δίνει ματ αποτέλεσμα και στεγνό, που διαρκεί, χωρίς λευκά ίχνη.

Για το ευαίσθητο έως αλλεργικό στον ήλιο δέρμα,γνωστό ως φωτοαλλεργία, η La Roche-Posay προτείνει το ANTHELIOS XL, με SPF 50+Dry touch gel-cream ANTI-SHINE, για πολύ υψηλή προστασία προσώπου και ματ αποτέλεσμα και αίσθηση καθαρότητας που διαρκεί.

Αν σας αρέσουν οι εξαιρετικά ελαφριές υφές, τότε το Anthelios XL SPF 50+ FLUID ULTRA-LIGHT για πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου είναι η επιλογή σας. Απορροφάται άμεσα και εφαρμόζεται γρήγορα στο πρόσωπο. Είναι κατάλληλο για δέρμα ευαίσθητο ή αλλεργικό στον ήλιο, καθώς και για κανονικό.

Η La Roche-Posay διαθέτει και αντηλιακή προστασία προσώπου με χρώμα. Για δέρμα ευαίσθητο ή αλλεργικό στον ήλιο, αλλά και για μικτό, λιπαρό δέρμα η εταιρεία συστήνει το ANTHELIOS XL SPF 50+ DRY TOUCH TINTED GEL-CREAM ANTI-SHINE, ενώ για ευαίσθητο έως αλλεργικό στον ήλιο δέρμα,γνωστό ως φωτοαλλεργία, το ANTHELIOS XL SPF50+ Tinted Dry touch gel-cream ANTI-SHINE.

larocheposay.gr
larocheposay.gr
  • Frezyderm

Για ασφαλή και  ολοκληρωμένη ηλιοπροστασία., η Frezyderm έχει τη δική της σειρά προϊόντων με μη λιπαρές υφές και άμεση, γρήγορη εφαρμογή. Πρώτα, με το Sun Screen Velvet Face 30 , κατάλληλο για φωτοευαίσθητα δέρματα, μεσαίους και σκούρους φωτότυπους, το οποίο ενδείκνυται για καθημερινή χρήση και όλο το χρόνο. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology η μοναδική σύνθεσή του αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ όψη για 6 ώρες απορροφώντας το σμήγμα και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Δεν αφήνει λευκή χροιά και είναι ανθεκτικό στο νερό.
Η Frezyderm προτείνει επίσης το Sun Screen Velvet Face 50+ SPF, που ταιριάζει σε ανοιχτούς φωτότυπους, φωτοευαίσθητα δέρματα που προλαμβάνει από  τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Ακόμη, μπορείτε να βρείτε αντηλιακό προσώπου σε μορφή κρέμας, το Sun Screen Face Cream SPF 50+, για φωτοευαίσθητα δέρματα και ανοιχτούς φωτότυπους με μια μοναδική σύνθεση, χωρίς τα συνήθη μειονεκτήματα των πλούσιων και λιπαρών αντηλιακών με δείκτη SPF 50+.

Για ανοιχτή ή μέτρια ανοιχτή επιδερμίδα (καστανά άτομα) διαθέτει την Sun Screen Face Cream SPF 30 & 20, μια πουδρέ αντηλιακή κρέμα προσώπου, ανθεκτική στο νερό, που προσφέρει παρατεταμένη και σταθερή ηλιοπροστασία, ενώ προλαμβάνει τη φωτογήρανση.

Για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό και τις θαλάσσιες δραστηριότητες προτείνουμε το αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, Sun Screen Sport Lotion SPF 20, με λεπτόρρευστη υφή, ανθεκτικό στην εφίδρωση.

Επίσης, η Frezyderm φροντίζει την επιδερμίδα το καλοκαίρι με τα παρακάτω προϊόντα: αντηλιακό διάφανο λάδι προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό, το Sun Screen Clear Spray SPF20, με μη λιπαρή υφή, ιδανικό για την ανδρική επιδερμίδα που έχει έντονη τριχοφυΐα καθώς και για την περιοχή της φαλάκρας, αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος σε spray, ανθεκτικό στο νερό, ιδανικό για δέρματα με αυξημένη λιπαρότητα και τάση ακμής Sun Screen Anti -Seb Spray SPF30, αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος, ανθεκτικό στο νερό ιδανικό και για την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς και αντηλιακά προσώπου με χρώμα, Sun Screen Color Velvet Face SPF 30 & 50+, έγχρωμη, πουδρέ αντηλιακή κρέμα προσώπου για πολύ υψηλή προστασία, που μειώνει τις δυσχρωμίες, Sun Screen Tinted Face Cream SPF 50+, καθώς και αντηλιακό make-up προσώπου για υψηλή προστασία που καλύπτει δερματικές ατέλειες, με δείκτη προστασίας 30.

frezyderm.com
frezyderm.com
  • Lierac Paris

Μια γκάμα αντηλιακών προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε δερματότυπου στο πρόσωπο και το ντεκολτέ, προσφέρει και η Lierac Paris, πρώτα με την τελευταία καινοτομία Υβριδικής Κοσμητολογίας LIERAC για να απολαμβάνετε Premium αντηλιακή προστασία εξαιρετικά ευρέος φάσματος, ολική αντιγήρανση και εξαιρετική επανόρθωση μετά τον ήλιο -Sunific Premium Creme SPF 30 & Sunific Premium Baume, Balm Αναγέννησης Μετά τον Ήλιο.

Στη συγκεκριμένη εταιρεία θα βρείτε την Creme Fondante SPF15, μια κρέμα εξαιρετικής ενυδάτωσης με απαλή υφή, τη βελούδινη κρέμα Creme Velours SPF30. Και οι δυο τους ενεργοποιούν το μαύρισμα και δρουν κατά των κηλίδων και των ρυτίδων.

Παράλληλα, η Lierac Paris διαθέτει την Creme Invisible SPF50+, μια κρέμα προσώπου με απαλή υφή που απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα και προστατεύει απόλυτα, δρώντας κατά των ρυτίδων και κηλίδων.

Για τις γυναίκες που ψάχνουν το πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό προϊόν, η εταιρεία προτείνει την πρώτη αντηλιακή πούδρα με pompon, που θα σας συνοδεύει παντού, από την παραλία ως την πόλη, Poudre Doree Isiree SPF15 & SPF30.

lierac.gr
lierac.gr
  • Korres

Η εταιρεία είναι δίπλα σας και φέτος με την ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία της που είναι βασισμένη σε δημοφιλή ευεργετικά συστατικά.

Η σειρά Korres περιλαμβάνει Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Κόκκινο Σταφύλι SPF30 & SPF50, αντιρυτιδική και κατά των πανάδων, ιδανικές και οι δύο για όλους τους τύπους δέρματος.

Ακόμη μπορείτε να επιλέξετε την Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Κόκκινο Σταφύλι SPF30 & SPF50 με χρώμα για να συνδυάσετε την υγεία του δέρματος με τον ομοιόμορφο τόνο που αποκτά χάρη σε αυτήν.

Εναλλακτικά, η εταιρεία διαθέτει Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Γιαούρτι με χρώμα SPF30 & SPF50, ιδανικές για ευαίσθητες επιδερμίδες.

gr.korres.com
gr.korres.com
  • BIODERMA

Μέσα από τη σειρά Photoderm, η BIODERMA έχει δεσμευτεί για την υγεία της επιδερμίδας, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή ισορροπία UVA / UVB στην αγορά με καινοτόμες υφές.

Για τα πολύ ανοιχτόχρωμα δέρματα θα βρείτε το Photoderm Brume Invisible SPF50+ με 100% διάφανη υφή, το Photoderm Max Lait SPF50+ για μέγιστη φωτοπροστασία που διεγείρει τα συστήματα αυτοάμυνας του δέρματος, το Photoderm Max Aquafluide golden tint SPF 50+ με υγρή υφή, τόσο λεπτή όσο το νερό και φινίρισμα στεγνής αφής, το Photoderm Max Ultra -fluide SPF 50+ με εξαιρετικά λεπτόρευστη φωτοπροστασία που διεγείρει το σύστημα αυτοάμυνας του δέρματος.

Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας με χρώμα σε ανοιχτή και σκούρα απόχρωση.

bioderma.gr
bioderma.gr
  • NUXE

Δημιουργήθηκε το 1957 από έναν φαρμακοποιό που είχε γοητευτεί από τη φυτοθεραπεία και την αρωματοθεραπεία. 

Το όνομά της προέρχεται από τις γαλλικές λέξεις nature & luxe που σημαίνουν φύση και πολυτέλεια. Τα καλλυντικά NUXE αποτελούν ένα μοναδικό brand γιατί η σειρά καλλυντικών συνδυάζει τη φύση και την αποτελεσματικότητα.

Εμπιστευτείτε ένα από τα προϊόντα της NUXE, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας: Nuxe Sun Creme Delicieuse Visage Haute Protection SPF30 με κρεμώδη υφή που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, Nuxe Sun Crème Fondante Visage Haute Protection SPF50, με κρεμώδη υφή που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και προστατεύει απο τη δημιουργία πανάδων, ιδανική για την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου.

Μπορείτε επίσης να βρείτε λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο και σώμα, Nuxe Sun Huile Bronzante Visage et Corps Haute ProtectionSPF30 , θρεπτικό και μη λιπαρό που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και αρωματίζει υπέροχα την επιδερμίδα.

Το Nuxe Sun Huile Bronzante Visage et Corps SPF10, θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι μαυρίσματος που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα.

Αν προτιμάτε τη μορφή του γαλακτώματος ιδανική επιλογή είναι το Nuxe Sun Lait Délicieux Visage et Corps SPF30, για υψηλή προστασία και ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά κατά των ελεύθερων ριζών, αλλά και το Nuxe Sun Spray Lacte Visage et Corps Moyenne Protection SPF20, το αντηλιακό γαλάκτωμα που εφαρμόζεται απλά, εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας ένα διάφανο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

fragrancesandcosmeticsco.com
fragrancesandcosmeticsco.com