shutterstock
shutterstock
ΣΕΡΟΥΜ

Φροντίδα και περιποίηση προσώπου με 6 υπέροχα σέρουμ, πλούσια σε δραστικά συστατικά


Με την πάροδο των χρόνων, το δέρμα μας αρχίζει να εμφανίζει περισσότερες ανάγκες. Για το λόγο αυτό πρέπει να ενισχυθεί μέσω της φροντίδας, με προϊόντα που δρουν γρήγορα, αποτελεσματικά και θαυματουργά, ενώ περιέχουν ισχυρά, δραστικά συστατικά.

Τα σέρουμ ή αλλιώς οροί προσώπου αποτελούν ένα πολύ σημαντικό συνδετικό κρίκο της ολοκληρωμένης περιποίησης.

Καλύπτουν ανάγκες κάθε είδους, όπως για παράδειγμα οι ρυτίδες και η θαμπάδα, χάρη στα υπερ-συμπυκνωμένα στοιχεία τους και χαρίζουν επιπλέον ενυδάτωση.

Δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε;

Κάναμε μια έρευνα αγοράς και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα!

  • Advanced Génifique -Lancome

Το Advanced Génifique διορθώνει και ενεργοποιεί τα ορατά χαρακτηριστικά για πρωτοφανές αποτέλεσμα νεανικής επιδερμίδας. Αναπτύχθηκε, για να διορθώνει και να ενεργοποιεί 10 βασικά ορατά και απτά χαρακτηριστικά της νεότητας, πρωί και βράδυ. Από τις πρώτες σταγόνες, η επιδερμίδα δείχνει πιο λεία, πιο ελαστική και πιο φωτεινή.

lancome.co.uk
lancome.co.uk
  • Hydra Essentiel Serum -Clarins

Το Hydra Essentiel Serum της Clarins βοηθάει να ξεδιψάσει ακόμη και το πιο αφυδατωμένο δέρμα. Όντας πηγή ζωής, το νερό επαναφέρει την λάμψη και την υγεία του δέρματος. Συνδυάστε με οποιαδήποτε κρέμα περιποίησης.

int.clarins.com
int.clarins.com
  • Ultimate Regenerating Serum -Shiseido

Ο ορός FUTURE SOLUTION LX Ultimate Regenerating Serum περιέχει υψηλή συγκέντρωση του αποκλειστικού συστατικού Skingenecell 1P της Shiseido, το οποίο έχει ενσωματωθεί σε μικροκάψουλες μέσω της Τεχνολογίας Condensed Capsule, για να συμβάλλει στην επιτάχυνση των αντιγηραντικών οφελών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία μικροκάψουλας της Shiseido τροφοδοτεί την επιδερμίδα με υψηλή συγκέντρωση του αποκλειστικού συστατικού Skingenecell 1P. Αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό συστατικό συμβάλλει στη βέλτιστη αποκατάσταση των κυττάρων της επιδερμίδας και στην ενδυνάμωσή τους ενάντια στις συσσωρευμένες βλάβες. 

shiseido.gr
shiseido.gr
  • Smart Custom-Repair Serum -Clinique

Το σέρουμ αυτό προσφέρει στοχευμένη επανόρθωση όπως και όπου χρειάζεται: ορατή βελτίωση του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου, των σκούρων κηλίδων, της θαμπής επιδερμίδας και της χαλάρωσης. Ένα πραγματικά επαναστατικό προϊόν. Το ΝΕΟ Clinique Smart Custom Repair Serum περιλαμβάνει μιά σύνθεση που συνδυάζει τη συνεργασία από διάφορες τεχνολογίες και έχει ως τελικό σκοπό την στοχευμένη επανόρθωση.

clinique.com
clinique.com
  • Swiss Ice Crystal -La Prairie

Η μοναδική σύνθεση αυτού του ορού, αναζωογονεί και ανανεώνει την επιδερμίδα. Ο ορός Swiss Ice Crystal αψηφά το χρόνο, ανακτώντας και διατηρώντας τη νεανική εμφάνιση της. Τα πρώτα σημάδια γήρανσης φαίνεται να εξαφανίζονται. Βοηθά την επιδερμίδα να προσαρμοστεί στο στρες της καθημερινότητας που την καταπονεί. Ενισχύει τη μεταφορά των θρεπτικών ουσιών και την απομάκρυνση των τοξινών. Συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας και βελτιώνει την όψη της, μειώνοντας την εμφάνιση των γραμμών και των πόρων.

laprairie.gr
laprairie.gr
  • Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting/Firming Serum -Estee Lauder

Ο πιο αποτελεσματικός ορός για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Μειώνει θεαματικά την εμφάνιση των γραμμών και το περίγραμμα του προσώπου φαίνεται πιο σφριγηλό και αποκτά πιο ξεκάθαρο σχήμα. Περιέχει την επαναστατική τεχνολογία CPR -75 και είναι ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος.

sephora.com
sephora.com