shutterstock
shutterstock
ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

Προστάτευσε την επιδερμίδα σου με τα καλύτερα αντηλιακά της αγοράς -Αίσθηση πολυτέλειας


Ηρθε η στιγμή που πρέπει να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας και να «εξοπλιστείτε» με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, για είστε ασφαλείς όλες εκείνες τις ώρες που εκτίθεστε στον ήλιο, είτε στην πόλη είτε στην παραλία.

Πριν καταλήξετε στο προϊόν που σας ταιριάζει, ρίξτε μια ματιά στις τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες των κορυφαίων εταιρειών ομορφιάς που είναι δίπλα σας και αυτή τη σεζόν.

 UV Essentiel – Chanel

Η ελαφριά, μη λιπαρή υφή και η μοναδική φόρμουλα της UV Essentiel με την υπογραφή της Chanel ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα, αφήνοντας το καθαρό, λαμπερό και αψεγάδιαστο. Το αντηλιακό προσώπου του αγαπημένου σας οίκου είναι ενισχυμένο με ένα μόριο που προέρχεται από το εκχύλισμα του λουλουδιού τιαρέ, που διασφαλίζει την καλή λειτουργία των πρωτεϊνών SPRRs. Η UV Essentiel είναι ο σύμμαχος του προσώπου σας για κάθε μορφή προστασίας ενάντια στις UVA & UVB, τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τις ελεύθερες ρίζες. Το δέρμα προετοιμάζεται κατάλληλα για την εφαρμογή του μακιγιάζ. Ο δείκτης προστασίας SPF 50 είναι κατάλληλος για τις ημέρες που είστε κάτω από τον καυτό ήλιο.

chanel.com
chanel.com

Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 Sunscreen, High Protection PA+++ -Elizabeth Arden

Το ισχυρό SPF50 θωρακίζει το δέρμα ενάντια στις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB που ενδέχεται να προκαλέσουν ηλιακό έγκαυμα, βλάβη των επιφανειακών κυττάρων του δέρματος και πρόωρα σημάδια γήρανσης. Το αντιηλιακό προσώπου Eight Hour Cream Sun Defense for Face SPF 50 Sunscreen, High Protection PA+++ είναι μια ελαφριά, μη λιπαρή λοσιόν, που βοηθάει στην προστασία του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο, ενώ ενυδατώνει για περισσότερες από οκτώ ώρες. Χαρακτηριστικό είναι το άρωμα από θυμάρι. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. 

elizabetharden.co.uk
elizabetharden.co.uk

Sun Beauty Comfort Touch Cream SPF50 -Lancaster

Η φιλοσοφία της Lancaster στηρίζεται στο γεγονός ότι ένα όμορφο μαύρισμα προκύπτει μόνο από την υψηλής ποιότητας προστασία του δέρματος. Η σειρά με τα αντηλιακά προσώπου Sun Beauty προστατεύει το δέρμα σας από τις UVA & UVB, ενώ περιλαμβάνει και τη νέα τεχνολογία Infrared Protection με διπλό σύστημα προστασίας: μπλοκάρει τις υπέρυθρες ακτίνες χάρη σε 3 φυσικά συστατικά που έχουν την ικανότητα να αντανακλούν τις ακτίνες. Παράλληλα εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις ακτίνες UV με το Αποκλειστικό Αντι -Οξειδωτικό Σύμπλεγμα (αγγελική, πράσινο τσάι, πράσινος καφές, εκχύλισμα φλούδας πικρού πορτοκαλιού, pongamia), αλλά κι εκείνες που προκαλούνται από την Υπέρυθρη ακτινοβολία με Αντι- οξειδωτικά συστατικά. Επίσης, η τεχνολογία FLIP FLOP βοηθάει στην ενίσχυση της περιεκτικότητας του δέρματος σε νερό, παγιδεύοντας το νερό σε συνθήκες υγρασίας και συγκρατώντας το σε συνθήκες χαμηλής υγρασίας. Βρείτε το δείκτη προστασίας που σας ταιριάζει, SPF10, 15,30, 50.

lancaster-beauty.com
lancaster-beauty.com

Expert Sun Aging Protection Cream SPF 30 & 50+ -Shiseido

Τα Αντηλιακά της Shiseido προσφέρουν επιστημονικά προηγμένες λύσεις για την αντηλιακή προστασία, το αντηλιακό μακιγιάζ, τα προϊόντα επανόρθωσης για μετά τον ήλιο. Με το Wetforce η UV προστασία ενισχύεται όταν έρχεται σε επαφή με τα μεταλλικά στοιχεία του νερού ή του ιδρώτα. Mπορείτε να κολυμπάτε και να παίζετε ξέροντας ότι η WetForce αγαπάει το νερό! Βρείτε το δείκτη που σας ταιριάζει στα καταστήματα.

press-shiseido-wetforcesuncare.com
press-shiseido-wetforcesuncare.com

Bronze Goddess Sunscreen For Face -Estée Lauder

Τα αντηλιακά προϊόντα Bronze Goddess της Estée Lauder έχουν πλούσια και μεταξένια υφή, απλώνονται εύκολα αφήνοντας την επιδερμίδα βελούδινη και της χαρίζουν υπέροχη λάμψη και άρωμα. Η προηγμένη τους τεχνολογία προσφέρει ολοκληρωμένη, ευρέως φάσματος αντηλιακή προστασία από τις ακτινοβολίες UVA/UVB.

Cellular Swiss UV Protection Veil SPF50 PA+++++ -La Prairie

Το αντηλιακό προσώπου της La Prairie είναι μια ελαφριά φόρμουλα που συνδυάζει προστασία και περιποίηση σε ένα. Εχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να το φοράτε πάνω από την ενυδατική σας κρέμα. Ενα πέπλο προστασίας κατά των ακτίνων UVA, UVB που προκαλούν σημάδια στο πρόσωπο αλλά και δυχρωμίες, αλλά και ενάντια των ρύπων του περιβάλλοντος. Παράλληλα χαρίζει στο δέρμα βαθιά και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση. 

laprairieswitzerland.com
laprairieswitzerland.com

Crème Solaire Anti-Âge SPF30 -Biotherm

Μια βελούδινη κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 30, που προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA και UVB οι οποίες υθύνονται για το 80% των μελλοντικών σημαδιών γήρανσης του δέρματος. Η αντιοξειδωτική βιταμίνη E μειώνει τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούν οι υπεριώδεις ακτίνες, συμβάλλοντας στην επιβράδυνση της κυτταρικής φωτογήρανσης.

Soleil Bronzer SPF 50 -Lancome

Η Lancome αποκαλύπτει το πιο όμορφο μαύρισμά σας. Για 1η φορά στη Lancome, καρπός του αποκλειστικού συνδυασμού ενός προηγμένου συστήματος φίλτρων UVA- UVB ευρέος φάσματος, ενός αντιοξειδωτικού ενεργού συστατικού και μιας τριλογίας πολύτιμων ελαίων, αυτή η κρέμα λείανσης και προστασίας, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση, προστατεύει την επιδερμίδα και προσφέρει άμεση αίσθηση δροσιάς. Χάρη στην αποτελεσματικότητα της βελούδινης, ελαφριάς και χωρίς λιπαρότητας υφής της, η επιδερμίδα είναι θρεμμένη, λεία και προστατευμένη. Το προϊόν είναι ανθεκτικό στο νερό.

lancome.gr
lancome.gr

Super Soin Solaire Youth Protector SPF50+, PA++++ -Sisley

Η Sisley φροντίζει για τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας και κάθε καλοκαίρι γίνεται το «όπλο» σας ενάντια στις βλάβες της ηλιακής ακτινοβολίας. Το Super Soin Solaire Youth Protector SPF50+, PA++++ προστατεύει από τις ακτίνες UVA/ UVB και είναι κατάλληλο για τις ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες. Η υφή του σας δίνει τη δυνατότητα να το φορέσετε κι έπειτα να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σας με το μακιγιάζ σας. Το δέρμα είναι λαμπερό και βαθιά ενυδατωμένο.

sisley-paris.com
sisley-paris.com