Καθαρό και λαμπερό πρόσωπο κάθε πρωί -8 προϊόντα για να επιλέξεις | 0 bovary.gr
Καθαρό και λαμπερό πρόσωπο κάθε πρωί -8 προϊόντα για να επιλέξεις | 0 bovary.gr
ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Καθαρό και λαμπερό πρόσωπο κάθε πρωί -8 προϊόντα για να επιλέξεις


Η πιο ωραία αίσθηση το πρωί είναι αυτή που μας αφήνει ένα άγγιγμα της λείας, βελούδινης και δροσερής επιδερμίδας μας, απαλλαγμένης από κάθε στοιχείο λιπαρότητας και υπολείμματα των προϊόντων μακιγιάζ.

Κάτι τέτοιο είναι δυνατό να επιτευχθεί μόνο με τον καθημερινό καθαρισμό, αλληλένδετο στοιχείο της υγείας του δέρματος, που εκτίθεται καθημερινά στους ρύπους του περιβάλλοντος, επιβαρύνεται όμως και από άλλους παράγοντες, οι οποίοι δημιουργούν σημαντικές βλάβες, όπως τη συσσώρευση νεκρών κυττάρων, το κλείσιμο των πόρων, την πρόωρη γήρανση, αλλά και τη λιπαρότητα ή τα σπυράκια.

Η παρακάτω έρευνα αφορά σε προϊόντα καθαρισμού που έχουν τη μορφή gel, απαιτούν ελάχιστο χρόνο εφαρμογής και μπορούν να γίνουν ο καθημερινός σας σύμμαχος για επιδερμίδα πιο λαμπερή και δροσερή από ποτέ!

Gel Καθαρισμού για Λιπαρές/Μεικτές Επιδερμίδες -Apivita

Αν αναζητάτε ένα προϊόν με φυσικά συστατικά, που καθαρίζει την επιδερμίδα σας, ρυθμίζει το σμήγμα της, ενώ παράλληλα προστατεύει και χαρίζει την αίσθηση φρεσκάδας, τότε το Purifying Gel από την Apivita είναι ο σύμμαχος σας μετά από κάθε πρωινό σας ξύπνημα. Εχει σχεδιαστεί ειδικά για καθημερινή χρήση και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ρύπους και το περιττό σμήγμα χωρίς να αφυδατώνει. Ρυθμίζει τη λιπαρότητα εμποδίζοντας τη δημιουργία ερεθισμών και επιμολύνσεων, αναζωογονεί και χαρίζει υγιή και ματ όψη ( χάρη στο εκχύλισμα κίτρου, στην πρόπολη και τα βιολογικά αιθέρια έλαια μοσχολέμονο, λεμόνι, τεϊόδεντρο και αγριοκυπάρισσο. Είναι κατάλληλο για λιπαρή και μεικτή επιδερμίδα. Η APIVITA αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση.

apivita.com
apivita.com

Gel -Cream Wash Fine Flowers -L’Oreal

Τα Εργαστήρια της L'Oreal Paris επέλεξαν και συνδύασαν εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο και γιασεμί και δημιούργησαν το Gel -Cream Wash Fine Flowers, ένα υπέροχο προϊόν καθαρισμού προσώπου, που αφήνει το δέρμα καθημερινά απαλό, φρέσκο και λείο, χωρίς να το ενυδατώνει. Το εκχύλισμα τριαντάφυλλου επιλέχτηκε χάρη στις καταπραϋντικές του ιδιότητες, ενώ το εκχύλισμα από γιασεμί είναι γνωστό για την ενυδατική και προστατευτική του δράση.

loreal-paris.co.uk
loreal-paris.co.uk

Refreshing Wash Gel -Nivea

Το αναζωογονητικό Gel Καθαρισμού NIVEA είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε & Hydra IQ. Σέβεται τη φυσική ισορροπία υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα την καθαρίζει σε βάθος και την τονώνει. Ιδιαίτερα απαλό χαρίζει υγιή και όμορφη όψη, αφήνοντας την πιο φρέσκια από ποτέ.

nivea.gr
nivea.gr

Gel καθαρισμού MICELLAIRE -Garnier SkinActive

Για απόλυτα καθαρή επιδερμίδα, γεμάτη φρεσκάδα, μπορείτε να επιλέξετε το Gel καθαρισμού MICELLAIRE της Garnier. Ενα καθαριστικό νέας γενιάς που ενσωματώνει όλη τη μικυλλιακή τεχνολογία σε μια σύνθεση που ξεβγάζεται. Το 1ο όλα σε ένα Gel Καθαρισμού Micellaire της Garnier SkinActive όχι μόνο καθαρίζει, αλλά επίσης απομακρύνει κάθε ίχνος ρύπων και μακιγιάζ, ακόμη και από τα μάτια, καταπραΰνοντας την επιδερμίδα με μία μόνο κίνηση. Οι δύο αυτές συνθέσεις είναι εμπλουτισμένες με φυσικό εκχύλισμα σταφυλιού και ενεργά μικύλλια που λειτουργούν σαν μαγνήτες αιχμαλωτίζοντας τους ρύπους και το μακιγιάζ. Είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές συνθέσεις για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας: με φυσικής προέλευσης, ενυδατική γλυκερίνη για την ευαίσθητη επιδερμίδα & με ψευδάργυρο για βαθύ καθαρισμό για τη μεικτή και λιπαρή επιδερμίδα.

Purete Thermale Καθαρισμός Προσώπου -Vichy

Ενα δροσερό gel καθαρισμού για το πρόσωπο, ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες με ενυδατικό αφρό που απομακρύνει όλα τα ίχνη και μικροσωματίδια ρύπων και περιορίζει τις επιπτώσεις του σκληρού νερού στην επιδερμίδα (που προκαλούν έλλειψη άνεσης και ξηρότητα). Η φόρμουλα παραγωγής του gel καθαρισμού Pureté Thermale είναι  εμπλουτισμένη με Moringa που προστατεύει τα κύτταρα της επιδερμίδας από τους καθημερινούς ρύπους και Amilite που προκαλεί πλούσιο, κρεμώδη, ανθεκτικό και συμπαγή αφρό, καθώς και αίσθηση δροσιάς στην επιδερμίδα. Είναι υποαλλεργικό και χωρίς Paraben. Επίσης είναι ελεγμένο υπό δερματολογικό έλεγχο και περιέχει το Ιαματικό νερό της Vichy. Επιδερμίδα καθαρή, δροσερή, με υγιή όψη.

vichy.gr
vichy.gr

Υγρό Ζελέ Καθαρισμού με Λευκό Τσάι -Korres

Προσφέρει ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία, ενώ έχει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα και τα μάτια. Περιέχει πρωτεΐνες βρώμης, εκχύλισμα από Λευκό Τσάι και τονωτικά ιχνοστοιχεία (breakfast for the skin). Το Λευκό Τσάι υπερέχει από τα άλλα είδη τσαγιού, καθώς είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πολυφαινόλες, ουσίες που διαθέτουν ισχυρή αντιοξειδωτική ικανότητα και βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας. Τα καλλυντικά προϊόντα με λευκό τσάι προστατεύουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα και τη βοηθούν να διατηρεί τη φωτεινότητά της.

gr.korres.com
gr.korres.com

Sensibio Gel moussant -Bioderma

Το ευαίσθητο δέρμα αναγνωρίζεται μέσα από τις αισθήσεις της θερμότητας και την εντοπισμένη ερυθρότητα. Ακόμη αφυδατώνεται εύκολα και εμφανίζεται η ξηρότητα με ευθραυστότητα οδηγώντας σε δυσάρεστο αίσθημα τραβήγματος. Ανάλογα με την αιτία, τη σοβαρότητα και το στάδιο της ευαισθησίας, το Sensibio προσφέρει συνδυασμούς δραστικών συστατικών με κατάλληλες υφές. Το Sensibio Gel moussant της Bioderma είναι ένα απαλό καθαριστικό gel με ενισχυμένους καθαριστικούς παράγοντες, που αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια, καταπραΰνει και ηρεμεί την επιδερμίδα, ώστε αυτή να γίνεται πιο άνετη, απαλή και καθαρή.

bioderma.gr
bioderma.gr

Make- up Remover Micellar Water Gel Sensitive Skin -La Roche-Posay

Ενα προϊόν σε μορφή gel, που καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνει και χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας. Μειώνει σημαντικά την τριβή κατά την αφαίρεση του μακιγιάζ, ενώ παράλληλα σέβεται τη φυσιολογική ισορροπία του ευαίσθητου δέρματος. Είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα και δεν περιέχει χρωστικές, σαπούνι, parabens και αιθυλική αλκοόλη.

larocheposay.gr
larocheposay.gr