apimages
apimages
ΒΑLMAIN

Balmain x L'Oréal -Η συνεργασία που φέρνει τον οίκο μόδας στα χείλη σου


Μόδα ή ομορφιά; Ομορφιά ή μόδα; Δύο σύμπαντα αλληλένδετα ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσα από την αποκλειστική συνεργασία δύο κορυφαίων εκπροσώπων τους, της εταιρείας καλλυντικών L' Oréal Paris και του οίκου υψηλής ραπτικής Balmain, για να δημιουργήσουν μια limited edition συλλογή κραγιόν, με σύνθημα "Because We Are All Worth It" (γιατί όλοι το αξίζουμε).

Την ανακοίνωση αυτής της συνεργασίας έκανε πρόσφατα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Balmain, Olivier Rousteing και το λανσάρισμα αφορά στην επέκταση της «οικογένειας» των αγαπημένων κραγιόν της L'Oreal Paris, Color Riche, στα οποία θα προστεθούν δώδεκα ολοκαίνουριες αποχρώσεις, μερικές από τις οποίες θα είναι έντονες, αλλά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα κλασικά nudes ( τρία βασικά χρώματα σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις το καθένα).

Ο Rousteing, ο οποίος έδωσε ήδη μια πρώτη γεύση και εικόνα από αυτή τη σειρά κραγιόν στις γυναίκες που λατρεύουν τα δύο brands μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, ενώ πρόκειται να επιβλέψει κάθε τμήμα της παραγωγής των 12 Color Riche lipsticks, από την επιλογή των αποχρώσεων και την παρασκευή ως τη συσκευασία τους και τη διαφημιστική καμπάνια.

Αν και οι πληροφορίες δεν είναι πάρα πολλές, γίνεται λόγος και για μια nude απόχρωση η οποία αντλεί την έμπνευσή της από την φιλία του Rousteing με την Kim Kardashian!

Η capsule συλλογή αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, το Σεπτέμβριο του 2017.

 

 

 

 

Olivier Rousteing: «Η L'Oreal Paris και ο Balmain μοιράζονται την ίδια οπτική για τη θηλυκότητα και τον ίδιο στόχο: να στηρίξουν τις γυναίκες και να τους προσφέρουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να εκφραστούν. Με αυτή τη συνεργασία, είμαι ενθουσιασμένος που θα καταστήσω αυτή την ιδέα απτή για κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο».