Coach - Το νέο γυναικείο άρωμα ήρθε στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
Coach - Το νέο γυναικείο άρωμα ήρθε στην Ελλάδα | 0 bovary.gr
ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

Coach - Το νέο γυναικείο άρωμα ήρθε στην Ελλάδα


Εμπνευσμένο από την αυθόρμητη ενέργεια και τους ρυθμούς της ηλεκτρισμένης Νέας Υόρκης, το άρωμα αυτό είναι γεμάτο αντιθέσεις: πνευματώδες, σπινθηροβόλο, και συγχρόνως αισθησιακό και θηλυκό.

Ενα άρωμα γεμάτο αντιθέσεις που αναδύει λαμπερές, σπινθηροβόλες νότες φραμπουάζ τις οποίες διαδέχονται φιλήδονες νότες από τριαντάφυλλα Τουρκίας, πριν καταλήξει στις αισθησιακές νότες βάσης από σουέντ και musk. To εμβληματικό αυτό άρωμα δημιουργήθηκε από τις αρωματοποιούς Anne Flipo και Juliette Karagueuzoglou.

Φόρος τιμής στην κληρονομιά του πρωτότυπου Αμερικάνικου Οίκου δερμάτινων ειδών, το θηλυκό οβάλ μπουκάλι έχει έντονες αναφορές στα εμβληματικά σύμβολα της μάρκας Coach. Το στόμιο με το spray έχει το σχήμα του χρυσού περιστρεφόμενου κουμπώματος και μιμείται τον τρόπο που ανοιγοκλείνουν οι περίφημες τσάντες Coach. Μία κρεμαστή δερμάτινη ταυτότητα στο χρώμα του εβένου, με τη χρυσή μεταλλική λεπτομέρεια χαρίζουν την τελική πινελιά κομψότητας. Το λογότυπο με την άμαξα και το άλογο, διαχρονικό σύμβολο της υψηλής δεξιοτεχνίας Coach, είναι χαραγμένο διακριτικά πάνω στο γυαλί.

Η συσκευασία αποτελεί μία μνεία στη θηλυκότητα, καθώς το απαλό ροζ χρώμα της εξωτερικής συσκευασίας αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το εμβληματικό λογότυπο της άμαξας με το άλογο.

Η καμπάνια γυρίστηκε από τον Steven Meisel και πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Chloë Grace Moretz, η οποία ξεκινάει την περιπλάνηση της στους δρόμους της Νέας Υόρκης με μία vintage Cadillac. To φυσικό ελεύθερο πνεύμα της Moretz και η έμφυτη ομορφιά της απαθανατίζονται με τον καλύτερο τρόπο στις φωτογραφίες του Meisel.

Ο Γενικός Διευθυντής του Δημιουργικού τμήματος της Coach , Stuart Vevers, επιλέγει την Chloë Grace Moretz ως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του αρώματος. Η Moretz έχει συνεργαστεί στενά με τον Οίκο τα τελευταία δύο χρόνια κι ενσαρκώνει τέλεια τις αξίες της Coach.

“Είναι τιμή μου να είμαι το πρόσωπο αυτού του αρώματος”, λέει η Moretz. “Για εμένα, το νέο αυτό άρωμα είναι όλα όσα αγαπώ στην Coach. Είναι μοντέρνο και χαρούμενο. Εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό που ο Stuart έφερε στην Coach”.

H COACH ΣΗΜΕΡΑ

“Αυτό που ήθελα να δημιουργήσω ήταν κάτι διαφορετικό, μία εναλλακτική πρόταση από τα συνηθισμένα. Είχε σημασία για εμένα ν’ ανακαλύψω αυτό που κάνει την Coach μοναδική. Ήταν αυτή η φωτεινότητα του Αμερικάνικου πνεύματος και ύφους σε διαφορετικές όμως τώρα αναλογίες.” Stuart Vevers

Η Coach σήμερα είναι ένας Οίκος Μόδας της Νέας Υόρκης με μοντέρνα αξεσουάρ πολυτελείας, μία lifestyle μάρκα, που συνδυάζει εξαιρετικά δέρματα και υλικά με πρωτοποριακό σχεδιασμό. Οι συλλογές του Stuart Vevers για την γυναίκα και τον άνδρα διαθέτουν ανεπιτήδευτο και προσωπικό χαρακτήρα με μία αστική διάθεση, έναν αέρα από το κέντρο της πόλης. Καθώς το άρωμα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας Coach, ο Stuart ενεπλάκη σε κάθε βήμα της δημιουργικής διαδικασίας, για να διασφαλίσει την άρτια και αυθεντική απεικόνιση της μάρκας Coach στο άρωμα.