Instant Glow Lotion -Τέλειο μαύρισμα από την πρώτη μέρα! | 0 bovary.gr
Instant Glow Lotion -Τέλειο μαύρισμα από την πρώτη μέρα! | 0 bovary.gr
PIZ BUIN

Instant Glow Lotion -Τέλειο μαύρισμα από την πρώτη μέρα!


Οι κρύες μέρες του χειμώνα είναι πλέον μακριά και τη θέση τους παίρνει το καλοκαίρι, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, γεμάτη ηλιόλουστες μέρες και σκέψεις για αξέχαστα ταξίδια σε παραδεισένιους προορισμούς.

Για να το υποδεχτούμε, το PIZ BUIN®, η εξειδικευμένη μάρκα που προσφέρει αποτελεσματική αντηλιακή προστασία και τέλειο μαύρισμα, παρουσιάζει το απαραίτητο προϊόν για να απολαμβάνεις ξέγνοιαστα τον ήλιο διατηρώντας την επιδερμίδα σου λαμπερή, φωτεινή και προστατευμένη.

Με την καινοτόμο τεχνολογία της, η Instant Glow Lotion προσφέρει στην επιδερμίδα σου έναν όμορφο και χρυσαφένιο τόνο χάρη στις λεπτές πέρλες λάμψης που αντανακλούν το φως, χαρίζοντάς της ένα λαμπερό αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας χρήση. Η νέα Instant Glow Lotion διαθέτει υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50+ για να μπορείς να απολαμβάνεις με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια τον ήλιο.

Η νέα Instant Glow Lotion από το PIZ BUIN® διαθέτει μια καινοτόμο τεχνολογία η οποία προσφέρει ένα εφέ λάμψης στην επιδερμίδα φωτίζοντάς την άμεσα, ενώ ενισχύει το φυσικό της τόνο. Χάρη στην τεχνολογία πολλαπλών στρώσεων, το φως αντανακλάται χαρίζοντας στην επιδερμίδα μία ελκυστική και ελαφρώς χρυσαφένια όψη. Επιπλέον, η φόρμουλα γρήγορης απορρόφησης εμποδίζει την αίσθηση λιπαρότητας ενώ η νέα της υφή χαρίζει ένα ομοιογενές, εντυπωσιακό μαύρισμα με αξιοζήλευτη λάμψη.

Η νέα Instant Glow Lotion από το PIZ BUIN® με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50+ καλύπτει τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB. Το προϊόν δεν είναι self-tan.

Χάρη στο νέο αυτό προϊόν, το PIZ BUIN® σου προσφέρει την τέλεια εμπειρία κάτω από τον ήλιο, προστατεύοντας την επιδερμίδας σου και χαρίζοντας της ένα ομοιόμορφο μαύρισμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο καλοκαιρινό χρώμα, από την πρώτη κιόλας μέρα, γεμάτο λάμψη και φως που θα κάνει τις καλοκαιρινές σου διακοπές να είναι μια εμπειρία που θέλεις να μοιραστείς!

Αυτό το καλοκαίρι, το διεθνές μοντέλο και σύμβολο ομορφιάς Nina Agdal θα είναι το νέο πρόσωπο του PIZ BUIN®!

H Nina, ενθουσιώδης ταξιδιώτης και SUN LOVER, αποτελεί την τέλεια επιλογή χάρη στην φυσική και λαμπερή ομορφιά που διαθέτει. Η Nina και το PIZ BUIN® ταξιδεύουν στο παγκοσμίου φήμης Τulum στο Μεξικό – έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο – και μας δείχνουν πως το PIZ BUIN® προσφέρει το τέλειο μαύρισμα και την απαραίτητη προστασία που επιθυμούμε.