shutterstock
shutterstock
BEATIFIC SUN GUARD

Ενας προσωπικός «φύλακας» για τις καλοκαιρινές μου διακοπές!


Αισθάνομαι ανεξάρτητη και δυναμική. Γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ο χρόνος περνά και φέρνει μαζί του δεκάδες δυσκολίες, μα εγώ ξεκινώ κάθε μου μέρα με ένα λαμπερό χαμόγελο και ζω την κάθε στιγμή, όπως ακριβώς της αξίζει.

Παρόλα αυτά δεν παύω να είμαι γυναίκα. Εχω κι εγώ τις ευαισθησίες μου. Νιώθω λοιπόν την ανάγκη να έχω πάντοτε δίπλα μου κάποιον που θα με υπερασπίζεται.

Φροντίδα. Αυτή είναι η «μαγική» λέξη. Ενα ταίρι που θα έχει αυτήν την απόλυτη προστατευτική δύναμη. Που κάθε του άγγιγμα επάνω μου θα είναι τόσο απαλό και βελούδινο, σαν να είμαι γυαλί που είναι έτοιμο να σπάσει. Ενα χάδι, που θα με κάνει να αισθάνομαι όμορφη, νεανική κι ευτυχισμένη στις βόλτες στην πόλη, αλλά και κάτω από τον καυτό ήλιο στην παραλία.

Εναν προσωπικό άγγελο που επιτέλους βρήκα γιατί για αυτό έχει φροντίσει η Beatific με την αντηλιακή κρέμα προσώπου Beatific Sun Guard με SPF 30 που με συνοδεύει σε κάθε μου εξόρμηση.

Λατρεύω τη σύνθεση και την υφή της. Λεπτόρρευστη και ματ, η κρέμα παραμένει αόρατη πάνω στην επιδερμίδα του προσώπου μου, που πια είναι υγιής, ομοιόμορφα μαυρισμένη, καλά ενυδατωμένη και σφριγηλή, χάρη στα δύο καινοτομικά αντιγηραντικά συμπλέγματα ( φωτοπροστατευτικό Cell Guard UV-IR και αντιγηραντικό Youthgene ProC), που παρέχουν προστασία ενάντια στην φωτογήρανση και την φυσιολογική γήρανση.

Οταν η ομορφιά, η επιστημονική καινοτομία και η ιατρική εξειδίκευση ενώνονται σε μια θαυματουργή ελληνική σειρά καλλυντικών, τότε αυτή φέρει την υπογραφή της Beatific του επιστημονικού προσωπικού των νοσοκομείων του Ομίλου Υγεία.

Με εξαιρετικές αντιγηραντικές ιδιότητες, η σειρά ιατρικών καλλυντικών της Beatific προάγει την υγεία της επιδερμίδας χαρίζοντάς της λάμψη και νεανικότητα.

Εξαιρετικοί αντιγηραντικοί παράγοντες, θρεπτικά συστατικά ουσιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και ισχυρά στοιχεία λάμψης αναμειγνύονται σε καινοτομικές συνθέσεις σχεδιασμένες για να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της επιδερμίδας, ενισχύουν τη νεανικότητα και λάμψη, αλλά και να προλαμβάνουν τα σημάδια της γήρανσης.

Για εξειδικευμένες ανάγκες καταπολεμούν το χρόνο και ενεργούν σε βάθος προσφέροντας υγιή, λαμπερή και νεανική όψη χάρη στο προηγμένο αντιγηραντικό σύμπλεγμα “Youthgene ProC” το οποίο παρέχει την απόλυτη άμυνα ενάντια στην διαδικασία γήρανσης και προάγει την υγεία της επιδερμίδας μέσω καινοτομικών κι πρωτοποριακών συστατικών τα οποία επεμβαίνουν στην κυτταρική διαδικασία της γήρανσης.

Βρείτε τον προσωπικό μου φύλακα στο attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr.