γυναίκα με ενυδατωμένα χείλη
Φωτογραφία: Instagram/@matildadjerf
05|01|2024 12:20
SHARE
JUICY LIPS

Το απλό τρικ που θα ενυδατώσει βαθιά τα σκασμένα χείλη σου


Όσο υπέροχα και αν είναι τα χειμωνιάτικα κραγιόν και τα ζουμερά gloss, η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι πάντα τα ενυδατωμένα χείλη.

Τα ξερά, σκασμένα χείλη είναι ούτως ή άλλως «απαγορευτικά» για την εφαρμογή κραγιόν, αφού μέσα σε μερικές ώρες θα καταλήξετε με μικρές «χαρακιές» χρώματος.

Χρειάζεται πραγματικά επίμονη αναζήτηση για να βρείτε το lip balm που σας ταιριάζει, αφού κάποια balms που φαίνονται ενυδατικά σε κάποιους μπορεί να μοιάζουν πολύ λιπαρά σε άλλους.

Σε κάθε περίπτωση, αν έχετε μόνιμα σκασμένα ή ξερά χείλη είναι σωτήριο να έχετε πάντα ένα balm στην τσάντα σας και στο κομοδίνο σας. Μάλιστα, μπορείτε εναλλάσσετε διαφορετικά balms ώστε να πετύχετε συνδυασμό ενυδατικών ουσιών.

Πάντως, μια χρήστρια του Tik Tok μοιράστηκε ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και απλό τρικ για να κάνετε τα balm σας να δουλέψουν ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Συγκεκριμένα, η @cosywithangie προτείνει να βρέξετε ελαφρώς τα χείλη σας και στη συνέχεια να εφαρμόσετε βαζελίνη σε νωπό δέρμα. Η βαζελίνη, αλλά και τα περισσότερα balms κλειδώνουν το νερό στο δέρμα προσφέροντας έξτρα ενυδάτωση.

@cosywithangie how to not have dry lips this winter without spending a ton of money on expensive lip masks and scrubs xx P.S. you don’t have to use vaseline. I know people are being really careful of what they’re purchasing right now, so you can just use the occlusive of your choice. I’ve just had this lip balm for quite a while so it’s what I have on hand already🫶🏽 #drylips #skincaretips ♬ maria - K7SSLAND.MP3™

Το βίντεο έχει πάνω από 100 χιλιάδες likes, με κάποιες χρήστριες να σχολιάζουν ότι η καλύτερη στιγμή της ημέρας για να εφαρμόσεις lip balm είναι μόλις βουρτσίσεις τα δόντια σου.

SHARE