μπρόνζερ
Φωτογραφία: Instagram/ @lainyhedaya
BRONZER TIPS

3 διαφορετικές χρήσεις του bronzer για τέλειο makeup look


Bronzer, ένα προϊόν μακιγιάζ που την προηγούμενη πενταετία που ήταν must.

To 2022, ωστόσο, η φυσικότητα έχει επανέλθει στις τάσεις, κάτι που σημαίνει ότι τα κοψίματα έχουν μπει για λίγο στο περιθώριο. Θέλουμε μαυρισμένη όψη στην επιδερμίδα, όμως στην πιο light εκδοχή του.

Με ένα μεγάλο πινέλο, ζεσταίνουμε ελαφρώς τον τόνο του προσώπου και επιμένουμε στα ζυγωματικά όσο χρειάζεται, για να είναι πιο bronze, καλοκαιρινό το αποτέλεσμα.

Το bronzer όμως έχει μερικές ακόμη χρήσεις, τις οποίες ακολουθούν πιστά κορυφαίοι makeup artists.

Με το bronzer μπορούμε να δημιουργήσουμε ομοιόμορφο τόνο ανάμεσα σε σώμα και πρόσωπο. Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει και πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, το πρόσωπό μας μαυρίζει περισσότερο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Χρησιμοποιώντας το bronzer, μπορούμε να δώσουμε διακριτικό χρώμα σε ντεκολτέ, χέρια, ώμους και να έχουμε ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, αν το bronzer περιέχει shimmer, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως highlighter.

Χρειαζόμαστε ένα ενυδατικό νερό, τύπου Evian. Ψεκάζουμε το bronzer με το νερό και όσο είναι υγρό, το εφαρμόζουμε στα κατάλληλα σημεία -κόκαλα ζυγωματικών, κόκαλο μύτης, αλλά και στα κόκαλα του ντεκολτέ.

Τέλος, το bronzer είναι η τέλεια σκιά ματιών για ένα natural makeup look. Με ένα πινέλο ματιών, εφαρμόζουμε το bronzer σε όλο το κινητό βλέφαρο και αν θέλουμε και στις κάτω ρίζες των βλεφάρων -για πιο έντονο αποτέλεσμα. Ολοκληρώνουμε με mascara στις βλεφαρίδες, ισορροπούμε το πρόσωπο με bronzer στα μήλα αλλά και στο μέτωπο, στις ρίζες των μαλλιών και στο πηγούνι προς τα κάτω στο λαιμό και δημιουργούμε το απόλυτο, μονοχρωματικό look, ιδανικό για καλοκαιρινές εμφανίσεις και όχι μόνο.

KORRES ISLAND BRONZE PALETTE
MULTI-PURPOSE SUNKISSED LOOK
ISLAND BRONZE PALETTE / Sunrise Rose / ρουζ σε χρώματα ροζ βουκαμβίλιας, ροζ ιριδίζον περλέ highlighter και bronzer
που χαρίζει ηλιόλουστη όψη.

SHARE