καρέ μαλλιά
Φωτογραφία: @alexandrapereira
THE BOB HAIRSTYLE

Τρία εύκολα χτενίσματα για καρέ μαλλιά -Ανάλαφρα και ανοιξιάτικα


Το bob hairstyle ή αλλιώς το καρέ μαλλί είναι μία stylish επιλογή, που επιστρέφει δυναμικά στα top trends της σεζόν.

Είναι ένα κλασικό κούρεμα που ποτέ δε φεύγει από τη μόδα, το οποίο όμως μπαίνει στην κορυφή των προτάσεων για τη φετινή άνοιξη, με κορυφαίες influencers όπως Chiara Ferragni και Hailey Biber να το υιοθετούν και να ορίζουν την τάση.

Απαιτεί λιγότερο χρόνο styling, ενώ με τα κατάλληλα προϊόντα μπορεί κανείς εύκολα να δώσει στιλ.

Το πρώτο και ίσως πιο εύκολο χτένισμα είναι φυσικά το ίσιο. Αποφεύγοντας τις υπερβολές με τον όγκο, στεγνώστε τα μαλλιά σας, να μην έχουν υγρασία μετά το μπάνιο και ύστερα είτε με μία βούρτσα και πιστολάκι ή απλά με μία πρέσα, ισιώστε τα σε αυστηρό στιλ.

Αν τα ίσια μαλλιά είναι κάπως classic για εσάς, τότε δοκιμάστε το ελαφρώς σπαστό. Μετά το μπάνιο, στεγνώστε τα ελαφρώς και στη συνέχεια πάρτε μικρές τούφες και αρχίστε να τις στριφογυρίζετε με το δάχτυλο σας και στερεώσετε τις πίσω με ένα μικρό κλάμερ. Δεν χρειάζεται να κάνετε όλες τις τούφες, μείνετε κυρίως στις μπροστινές και πιάστε ουσιαστικά τα μαλλιά σας μισά, έχοντας στριφογυρίσει τις τούφες. Αφήστε τα όλο το βράδυ και το πρωί λύστε τα. Τα μαλλιά σας θα έχουν υπέροχους, απαλούς κυματισμούς, τους οποίους μπορείτε να διατηρήσετε εφαρμόζοντας hairspray.

Τέλος ένα εύκολο hairstyle ιδανικό για καρέ είναι και η κίνηση προς τα έξω. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας, να έχετε μία βούρτσα και να δουλεύετε τις άκρες σας, με κίνηση προς τα έξω. Εναλλακτικά αν χρησιμοποιείτε ρόλεϊ μπορείτε να τα τοποθετήσετε στις άκρες και να τα αφήσετε όλο το βράδυ. Τέλος κλειδώστε το αποτέλεσμα με hairspray.

SHARE