κρέμες ματιών

3 κρέμες ματιών που ξεχωρίζει η beauty editor: Ξεκούραστο βλέμμα, χωρίς πρήξιμο και μαύρους κύκλους

Τα πάντα αποτυπώνονται στα μάτια μας -από το παραπάνω αλάτι που καταναλώσαμε το προηγούμενο βράδυ, μέχρι την πολύωρη εργασία μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της κούρασης, της αϋπνίας, της κακής διατροφής.

Όσοι φροντίζουμε την επιδερμίδα μας και επενδύουμε σε skincare προϊόντα, οφείλουμε να επιλέξουμε την κατάλληλη ενυδατική ματιών. Την ενυδατική ματιών που θα καλύψει τις ανάγκες μας, θα δώσει λύση στο θέμα που αντιμετωπίζουμε και θα διορθώσει άμεσα τις ατέλειες που θέλουμε.

Η επιλογή δεν είναι εύκολη, όχι μόνο για την ενυδατική ματιών, αλλά για κάθε skincare προϊόν. Χρειάζεται χρόνος και σχολαστική περιποίηση για να δούμε τα πρώτα ορατά αποτελέσματα, στον καθρέφτη του μπάνιου μας.

Ως beauty editor εδώ και δέκα χρόνια, έχω την τύχη να δοκιμάζω πολλά προϊόντα ομορφιάς. Το δικό μου αγαπημένο κομμάτι, είναι αυτό της περιποίησης. Τα skincare προϊόντα είναι αυτά που κεντρίζουν λίγο παραπάνω την προσοχή μου και ιδιαίτερα οι κρέμες ματιών.

Από όταν ήμουν μικρή ακόμα, οι μαύροι κύκλοι είναι βασικό χαρακτηριστικό του προσώπου μου και τα credits φυσικά πάνε στο DNA μου. Επιπλέον όμως, ως μαμά τριών παιδιών, η καθημερινότητα είναι τρομερά απαιτητική και η κούραση δεν αφήνει περιθώρια στο να αποκτήσω πιο ξεκούραστο βλέμμα.

Μετά από σχολαστική περιποίηση και αρκετές δοκιμές, έχω καταλήξει σε τρεις κρέμες ματιών, που θα αγόραζα ξανά και ξανά. Κάθε μία την ξεχωρίζω για διαφορετικό λόγο και πραγματικά κάθε μία από αυτές λειτουργεί άμεσα στην πιο δύσκολη περιοχή του προσώπου, στα μάτια.

Sisley Paris, Sisleÿa L'Integral Eye & Lip Contour Cream: Κρέμα ματιών ολικής αντιγήρανσης, επιδρά στις τρεις διαστάσεις της γήρανσης (περιβαλλοντικές, γενετικές, τρόπου ζωής).

Αυτό που έχω να πω είναι ότι η συγκεκριμένα κρέμα ματιών κάνει αυτό που λέμε instant lifting. Τα μάτια ενυδατώνονται σε βάθος, η περιοχή αποκτά λάμψη, ενώ το βλέμμα γίνεται άμεσα πιο ξεκούραστο. Είναι σαν κάποιος να κάνει ένα mini botox εκείνη την στιγμή και τα μάτια να αποκτούν την όψη που θέλουμε.

Origins Ginzing, Refreshing Eye Cream To Brighten And Depuff: Διαμορφωμένο με δυναμικά Super συστατικά, όπως κόκκους καφέ, Panax Ginseng και βιταμίνη C , μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και το πρήξιμο.

Αν θέλετε λαμπερά μάτια, η συγκεκριμένη κρέμα είναι μονόδρομος. Είναι ένα προϊόν που περιέχει shimmer και προσφέρει άμεσα λαμπερή όψη, ενώ κάνει το βλέμμα να δείχνει ξεκούραστο. Λατρεμένη κρέμα που προτείνω σε όποιον μου λέει ότι θέλει να απαλλαχθεί από το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους άμεσα.

Lancôme, Advanced Genifique: Η απόλυτη εξειδίκευση της Lancôme στην επιστήμη του μικροβιώματος ενσωματώνεται τώρα στην εμβληματική κρέμα ματιών Advanced Génifique Yeux. 

Μία κρέμα που θέλει το χρόνο της να δράσει και να αλλάξει ριζικά την όψη των ματιών. Είναι η κρέμα που αν είστε συνεπείς με τη ρουτίνα περιποίησης, θα σας εκπλήξει. Αγαπημένα κρέμα ματιών που προσφέρει εντατική ενυδάτωση στο περίγραμμα των ματιών και εξασφαλίζει ορατά αποτελέσματα, για μάτια πιο φωτεινά και πιο νεανικά.