γυναίκα με παλτό και σακάκι

5 ενυδατικές κρέμες νυκτός για γυναίκες άνω των 50 - Παχύρρευστες, με δραστικά συστατικά

Οι κρέμες νυχτός λειτουργούν τις πρώτες ώρες της νύχτας για να βοηθήσουν στη φυσική αυτο-διόρθωση και ανάπλαση του δέρματος.

Μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα , σε ό,τι αφορά την υγεία και την επιδιόρθωση του δερματικού φραγμού. Βασικό στοιχείο, οι φόρμουλες να περιέχουν ενεργά συστατικά.

Οι κρέμες νύχτας είναι συνήθως πιο παχύρρευστες σε σύσταση επειδή περιέχουν υψηλή συγκέντρωση ενυδατικών συστατικών. Από τα πιο γνωστά, δραστικά συστατικά που πρέπει να αναφέρουμε είναι η ρετινόλη, τα AHAs και τα αντιοξειδωτικά, τα οποία διεγείρουν τον κύκλο εργασιών των κυττάρων του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ βοηθούν στη διόρθωση και εξομάλυνση του τόνου του δέρματος. Επιπλέον είναι απαραίτητα η  φόρμουλα να είναι πλούσια σε υγρασία. Ενυδατικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ, αποκαθιστούν το φυσικό προστατευτικό φράγμα του δέρματος και αντικαθιστούν τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα του δέρματος.

Η κατάλληλη επιλογή κρέμα νυχτός αλλά και γενικότερα των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας εξαρτάται πάντα και από τον τύπο δέρματος, καθώς επίσης και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει ο καθένας. Με γνώμονα αυτά τα στοιχεία, μένουμε συνεπείς στη ρουτίνα, σε καθημερινή βάση και αναμένουμε να δούμε αποτελέσματα μέσα σε οχτώ εβδομάδες. 

Στο κολάζ που ακολουθεί, θα βρείτε προτάσεις για κρέμες νύχτας που ξεχωρίζουν με βάση την αίσθηση, την απορρόφηση και τη συνολική αποτελεσματικότητά τους. Πρόκειται για δραστικές κρέμες, ιδανικές για ώριμες επιδερμίδες. Αν έχετε απαιτήσεις από τη skincare ρουτίνα σας, οι παρακάτω επιλογές σας αφορούν. 

SkinCeuticals, A.G.E. Interrupter: Ένας κύριος παράγοντας ορατής γήρανσης είναι η γλυκοζυλίωση, η οποία συμβαίνει όταν περίσσεια μορίων γλυκόζης συνδέεται στις ίνες κολαγόνου και ελαστίνης οδηγώντας στη δημιουργία τελικών προϊόντων γλυκοζυλίωσης (A.G.E.s) που έχουν ως αποτέλεσμα έντονες ρυτίδες. Η A.G.E. Interrupter είναι μια μοναδική θεραπεία με 4% εκχύλισμα blueberry, 30% Proxylane™ κσι 0.2% φυτοσφιγγοσίνη που αποτρέπει τη διαδικασία γλυκοζυλίωσης και διορθώνει τα έντονα σημάδια γήρανσης του ώριμου δέρματος.
AHAVA Beauty Before Age Uplift Night Cream Κρέμα Νυκτός Για Ανάπλαση & Σύσφιξη: Η κρέμα της Ahava είναι πλούσια κρέμα που προσφέρει στην επιδερμίδα ανάπλαση και φροντίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ελαχιστοποιεί και διορθώνει το χαλαρωμένο δέρμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.
Shiseido, Benefiance Overnight Wrinkle Resist Cream: Μην ανησυχείτε πλέον για την επιδερμίδα σας ακόμη κι αν δεν κοιμάστε αρκετά. Η κρέμα νυκτός κατά των ρυτίδων Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resist Cream είναι μια στοχευμένη φροντίδα που αποτρέπει την εμφάνιση ανεπιθύμητων γραμμών που προκαλεί η έλλειψη ύπνου. Επιπλέον, ενισχύει την αναγεννητική διαδικασία της επιδερμίδας που συμβαίνει με φυσικό τρόπο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ξυπνήστε με πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ κοιμάστε. 
Elemis, Pro-Collagen Rose Marine Cream: Μια ενυδατική, αντιρυτιδική κρέμα ημέρας εμπλουτισμένη με ένα καταπραϋντικό βιολογικό αγγλικό Rose Hydrolat για ήρεμη και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
Caudalie, Resveratrol-Lift Firming Night Cream: Η Resveratrol-Lift Firming Night Cream λειαίνει τις ρυτίδες κατά τη διάρκεια της νύχτας για ξεκούραστα χαρακτηριστικά, πιο σφριγηλό δέρμα και πιο λαμπερή επιδερμίδα το πρωί. Στην καρδιά της καινοτομίας βρίσκεται το Vegan Collagen, ένα κολλαγόνο φυτικής προέλευσης, σε συνδυασμό με ένα αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αντιγήρανσης (ρεσβερατρόλη αμπέλου, υαλουρονικά οξέα και vegan ενισχυτικό κολλαγόνου) για την τόνωση και των 3 τύπων κολλαγόνου.