Γυναίκα κρατάει λευκή τσάντα
Εντονα χρώματα στα νύχια/Φωτογραφία: Shutterstock
MANI & PEDI

Mani-pedi στο σπίτι: για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα


Είναι τόσες οι υποχρεώσεις μέσα σε ένα 24ωρο, που είναι λογικό πολλές φορές να μην έχουμε χρόνο να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και συγκεκριμένα τα άκρα μας.

Όσο χαλαρή και διασκεδαστική είναι η βόλτα σε ένα nail spa, για μανικιούρ και πεντικιούρ, χρειάζεται να είμαστε εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα -μερικά beauty tools, δύο, τρία βερνίκια της αρεσκείας μας και φυσικά κάποια πολύτιμα tips για τέλειο mani-pedi.

Για όσες δεν διαθέτουν τόσο ταλέντο στην περιποίηση των άκρων -ανάμεσά τους και εγώ- το πιο βασικό tip είναι να αγκαλιάσουν τυχόν ατέλειες. Προφανώς το βάψιμο των νυχιών δεν θα είναι τέλειο, όμως σίγουρα θα είναι ιδανικό για κομψές εμφανίσεις με πέδιλο.

Για να έχουμε όμως το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, παρακάτω έχουμε 5 tips που σίγουρα πρέπει να ακολουθήσουμε όλες.

5 tips για τέλειο μανικιούρ και πεντικιούρ

Νούμερο ένα, κάντε μασάζ στα πόδια σας κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο εφαρμόζοντας ενυδατική κρέμα. Κάντε το για μια εβδομάδα και θα έχετε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, απ’ ό,τι φαντάζεστε.

Κάνοντας μασάζ στα πόδια σας τη νύχτα, μην αμελείτε τα χέρια και συγκεκριμένα τα νύχια σας. Η κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται και στα νύχια -συγκεκριμένα είναι τα γνωστά πετσάκια. Με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιείτε παρανυχίδες, ενώ πετυχαίνετε ενυδατωμένα άκρα.

Λιμάρετε τα νύχια σας, ακολουθώντας το σχήμα που έχετε ήδη ή ρίξτε μια ματιά στο Instagram και ακολουθήστε το σχήμα των νυχιών που έχετε ξεχωρίσει.

Προτιμήστε απαλές, nude αποχρώσεις. Ο λόγος είναι απλός. Οποιοδήποτε λάθος στο στρώσιμο του χρώματος, δεν είναι τόσο ορατό στις απαλές αποχρώσεις, όπως είναι σε έντονα χρώματα όπως είναι το κόκκινο ή άλλα σκούρα.

Τέλος μην προσπερνάτε το top coat. Είναι το προϊόν που κλειδώνει το χρώμα, δίνει λάμψη, ενώ μπορεί ακόμα και μόνο του να δημιουργήσει λαμπερά περιποιημένα άκρα -και φυσικά δεν απαιτεί κανένα ταλέντο στο βάψιμο νυχιών.

SHARE