Γυναίκα με τζιν jacket
H τάση της άνοιξης στα νύχια/Φωτογραφία: Shutterstock
THE SHORT NAILS

5 χρώματα ιδανικά για κοντά νύχια -Οι αποχρώσεις που «γράφουν» άψογα στα spring looks


Υπάρχουν γυναίκες που τολμούν με το χρώμα και το σχήμα των νυχιών τους, όμως είναι και πολλές που επιμένουν σε ένα πιο classic style.

Οι λάτρεις των κοντών νυχιών είναι αρκετές, οι οποίες δεν αφήνουν τα νύχια τους να μεγαλώσουν ούτε ελάχιστα. Μία από αυτές είμαι και εγώ, αφού από τα εφηβικά μου χρόνια επιμένω στο κοντό μήκος των νυχιών μου.

Κανόνες δεν υπάρχουν στην ομορφιά, επομένως ούτε στο κομμάτι περιποίησης άκρων. Όλα είναι θέμα στιλ, προσωπικότητας και κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αυτό που της ταιριάζει.

Έχοντας τα νύχια μου κοντά, όλα αυτά τα χρόνια, έχω καταλήξει σε αυτά τα πέντε χρώματα που γράφουν άψογα. Όσο κοντά και αν είναι τα νύχια μου, αυτά τα πέντε χρώματα δείχνουν πραγματικά υπέροχα.

Κλασικές, αλλά και πιο μοντέρνες αποχρώσεις, ιδανικές για όλο το χρόνο, για κάθε στιλ, για κάθε γυναίκα που θέλει να έχει περιποιημένα άκρα.

Ανεξάρτητα αν προτιμάτε τα κοντά σας νύχια οβάλ, τετραγωνισμένα ή με στρογγυλεμένες γωνίες, οι παρακάτω προτάσεις πρέπει σίγουρα να μπουν στις επιλογές σας για το επόμενο μανικιούρ σας.

To κλασικό, έντονο κόκκινο. Η παραδοσιακή, έντονη απόχρωση ταιριάζει σε κάθε σχήμα και μήκος νυχιού.

Οι clear, διάφανες αποχρώσεις είναι τρομερά sexy and chic στα κοντά νύχια.

Το γαλλικό σχέδιο, με την προϋπόθεση η γραμμή να είναι λεπτή.

Το μπορντώ, μία απόχρωση που τα κοντά νύχια λατρεύουν.

Τέλος το μπλε, το electric blue γράφει άψογα σε κοντά, περιποιημένα άκρα.

SHARE