μανικιούρ street style νύχια
Φωτογραφία: Getty/ Ideal Image
THE MANICURE STYLE

5 βερνίκια νυχιών για όσες δεν μαυρίζουν εύκολα το καλοκαίρι


Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους κάποιος δε μαυρίζει το καλοκαίρι.

Ο πρώτος και πιο σημαντικός είναι γιατί προσέχει -κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι. Υπό την κατάλληλη αντηλιακή προστασία, εκτεθειμένοι τις κατάλληλες ώρες, με τα σωστά προϊόντα και την τακτική ανανέωση, το χρώμα που αποκτούμε είναι 2 τόνους max πιο σκούρο από αυτό που έχουμε.

Επιπλέον υπάρχουν και εκείνοι που δεν πάνε διακοπές ή απλά δεν επισκέπτονται παραλίες, αλλά και μερικοί που δε μαυρίζουν εύκολα.

Αν λοιπόν ανήκετε σε αυτό το ποσοστό ανθρώπων, που το μαύρισμα μοιάζει ένα απίθανο πρότζεκτ, παρακάτω επιλέξαμε 5 προτάσεις ιδανικές για το καλοκαίρι.

Ακόμα και αν μαυρίσετε ελάχιστα ή και καθόλου, με τις αποχρώσεις που ακολουθούν, η επιδερμίδα σας θα δείχνει bronze. Πρόκειται για αποχρώσεις που κάνουν διαφορά με τη λευκή ή τη σταρένια επιδερμίδα και δίνουν την ψευδαίσθηση ότι το δέρμα είναι μαυρισμένο.

Creme: Ένα χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με τη λευκή και τη σταρένια επιδερμίδα, ενώ κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο μαυρισμένο.

Απαλό πορτοκαλί: Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για να φαίνεται η επιδερμίδα σας μαυρισμένη. Κάτι ανάμεσα στο κίτρινο και το κόκκινο, το πορτοκαλί είναι must για το καλοκαίρι.

Gold: Το χρυσό αλλά γενικότερα όλες οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι ιδανικές για να εντυπωσιάσετε με το μανικιούρ σας αλλά και για να δώσετε την αίσθηση ότι έχετε πάει διακοπές και έχετε ξοδέψει ώρες στην παραλία.

Banana Nails: Το παστέλ κίτρινο είναι κομψό και girly. Κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται μαυρισμένη και είναι τέλειο τόσο για τα νύχια των χεριών, όσο και για των ποδιών.

Dark Blue: Αν πρέπει να επιλέξουμε μία σκούρα απόχρωση, τότε το μπλε είναι must. Όσο πιο σκούρο, τόσο περισσότερο μαυρισμένη θα δείχνει η επιδερμίδα σας, ενώ αν σας φαίνεται too much για τα χέρια, τολμήστε το σίγουρα στα πόδια σας.

SHARE