στιλάτη γυναίκα

5 τάσεις στην ομορφιά που αφήνουμε πίσω μας το 2023

Μία ανάσα πριν το 2023 κάνουμε ανασκόπηση στο 2022 και συγκεντρώνουμε κάποιες από τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς που πρωταγωνίστησαν.

Πολλές από αυτές θα μείνουν στο 2022, καθώς για το 2023 θεωρούνται απλά… ξεπερασμένες.

The Euphoria Makeup Look

Είχαμε κάνει και εμείς εκτενή αναφορά στο έντονο makeup look, με επιρροές από τα 90s’ και με έντονα extra στοιχεία, όπως στρας και γεωμετρικά σχέδια, το οποίο ωστόσο δεν είναι καθόλου in για το 2023.

White Brows 

Και ενώ είχαμε ήδη μάθει πώς να χρησιμοποιούμε brow soaps και πώς να δίνουμε brow lift εφέ στα φρύδια μας, στα μέσα του 2022, οι τάσεις μας σύστησαν τα σβησμένα, ολόλευκα, σχεδόν αόρατα φρύδια. Μία τάση που θα αποχαιρετήσουμε για το 2023 και θα επιστρέψουμε στα έντονα, καλοσχηματισμένα, με φορά προς τα πάνω φρύδια.

Blush it

Το ρουζ ήρθε για να μείνει, όμως το 2022 ήταν πιο έντονο από αυτό που θα βλέπουμε το 2023. Τι αλλάζει τη νέα χρονιά; Η φυσικότητα γίνεται πιο έντονη, το foundation είναι σχεδόν ανύπαρκτο και το ρουζ στα ζυγωματικά απλά δίνει ένα απαλό χρώμα, τίποτα το υπερβολικό, τίποτα το περιττό.

Lashing Out

Το είδαμε και αυτό το 2022 και η αλήθεια είναι ότι δεν το σχολιάσαμε, καθώς ήταν αρκετά over από το στιλ μας. Οι κολλημένες, σαν φτερά, βλεφαρίδες, ήταν μία τάση που δεν υιοθετήσαμε και είναι μία τάση που, ευτυχώς, αποχαιρετάμε τη νέα χρονιά. Χρησιμοποιούμε mascara, όμως είμαστε προσεχτικοί και κάνουμε μόνο ένα, δύο περάσματα, απλά για να τονίσουμε τις βλεφαρίδες!

Vinyl Lips

Τα έντονα χείλη ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην κορυφή των trends. Ωστόσο, η τάση του 2022 που ήθελε έντονο, γυαλιστερό, σαν βινύλ χρώμα είναι κάπως ξεπερασμένη, καθώς το 2023 δοξάζει, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, τη φυσικότητα. Θέλουμε λάμψη στα χείλη, αρκεί όμως να γίνει ένα πέρασμα με lip gloss και όχι αυτή η υπερβολή!