Κορίτσια με ζυγωματικά
Άλλαξε τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα/Φωτογραφία: Shytterstock
INSTANT LIFTING EFFECT

Άμεσο lifting ζυγωματικών μόνο με μακιγιάζ -Ο makeup expert Joseph Carillo αποκαλύπτει το θαύμα του


Μπορεί οι stars του Hollywood να προσέχουν πολύ το μέσο έκφρασής τους Aka το πρόσωπό τους και να επισκέπτονται συχνά κορυφαίους δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, ωστόσο γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι και (κυρίως) το μακιγιάζ.

Μερικοί από τους καλύτερους makeup experts ακολουθούν γνωστά και μη tips για να πετύχουν άψογο makeup αποτέλεσμα. Κάποια από αυτά είναι γνωστά, όπως τα «κοψίματα» στα κόκαλα των ζυγωματικών, στο μέτωπο στις ρίζες των μαλλιών και στην περιοχή του λαιμού, το highlighter στην καρδιά του άνω χείλους για πιο juicy αποτέλεσμα και τέλος το blending δύο διαφορετικών αποχρώσεων concealer για πιο φυσική κάλυψη.

Υπάρχουν όμως και μυστικά των makeup experts που δεν γνωρίζουμε και οι ίδιοι αποκαλύπτουν σε κάποιες συνεντεύξεις ή μετά από πίεση.

Ένα από αυτά είναι το makeup tip του Joseph Carillo για άμεση ανόρθωση ζυγωματικών. Ένα mini lifting γίνεται σε ένα από τα βασικά σημεία του προσώπου, με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/B8ZPKIfAeOW/

Ουσιαστικά είναι βασικό κομμάτι του contouring.

Χρησιμοποιώντας bronzer, το εφαρμόζει στα βασικά σημεία, για κοψίματα, ζυγωματικά, μέτωπο, λαιμό και στη συνέχεια (εδώ αποκαλύπτεται το μυστικό) απλώνει ελάχιστη ποσότητα και στον τράγο. Ο τράγος είναι το σημείο στο μπροστινό μέρος του αυτιού, το γνωστό σε πολλούς πτερύγιο, το οποίο προεξέχει. Αυτή η πινελιά δίνει και την ψευδαίσθηση πιο ανασηκωμένου ζυγωματικού.

https://www.instagram.com/p/B5GDjsAgSuP/

Ελάχιστο bronzer ή και σκούρο καφέ ρουζ στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου, δημιουργεί εφέ lifting, ανορθωμένων ζυγωματικών.

Μήπως να το δοκιμάσετε την επόμενη φορά;

SHARE