Γυναίκα κοιτάζει το πρόσωπό της στον καθρέπτη

Συσκευές καθαρισμού προσώπου: Τι προσφέρουν και γιατί να επενδύσετε σε μία

Η παρουσία των νέων τεχνολογιών στον χώρο της ομορφιάς είναι αισθητή.

Νέοι, καινοτόμοι τρόποι περιποίησης της επιδερμίδας κάνουν την εμφάνισή τους και υπόσχονται να προσφέρουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην εικόνα του προσώπου.

H χρήση συσκευών στην skincare ρουτίνα φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει.

Από τη led μάσκα, μέχρι τις συσκευές καθαρισμού προσώπου, οι γυναίκες επενδύουν σε επιτεύγματα της τεχνολογίας και δεν αρκούνται μόνο στην εφαρμογή ενυδατικής κρέμας.

Led μάσκα


Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το βασικό βήμα περιποίησης προσώπου που κάθε γυναίκα οφείλει να μην παρακάμπτει.

Σκεφτείτε ότι με αυτή τη διαδικασία απομακρύνεται κάθε ρύπο από το δέρμα σας.

Από τη στιγμή που υπάρχουν στην αγορά συσκευές που μπορούν να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα, είναι μια σωστή κίνηση η επένδυση σε μία από αυτές.

Συσκευή Καθαρισμού Προσώπου, Foreo-Luna

Οι περισσότερες είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη, για να μην αναπτύξουν βακτήρια, είναι οβάλ, σε μέγεθος όσο η παλάμη, για να μπορούν να εφαρμόζουν σε αυτή, συνδέονται με το κινητό το οποίο παρουσιάζει στην οθόνη, το πρόγραμμα που πρέπει να κάνουμε και τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Οι μικροσκοπικές τρίχες σιλικόνης και οι ηχητικοί παλμοί που προσφέρουν οι περισσότερες συσκευές καθαρισμού, ουσιαστικά καθαρίζουν και κάνουν μία απαλή απολέπιση στο δέρμα. Αυτοί οι παλμοί, κάνουν σαν ένα ελαφρύ μασάζ στο δέρμα, ενώ παράλληλα ενισχύουν τη ροή του αίματος και έτσι η επιδερμίδα γίνεται ακόμα πιο λαμπερή και λεία.

Ακόμα και κορυφαίοι skin experts, δερματολόγοι συνιστούν τη χρήση τους, στο σπίτι.


«Οι συσκευές καθαρισμού με ηχητικό τρόπο απαλλάσσουν περισσότερο το δέρμα από βακτήρια, λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα απ' ότι το πλύσιμο μόνο με τα χέρια», λέει ο Joshua Zeichner, δερματολόγος στη Νέα Υόρκη.

Μήπως, λοιπόν, πρέπει να επενδύσουμε σε μία αντίστοιχη συσκευή και να ανεβάσουμε πολλά επίπεδα παραπάνω, το πιο βασικό skincare βήμα, που δεν είναι άλλο από τον καθαρισμού του προσώπου;