Η Ριάνα στην πισίνα

Το πρόσφατο πεντικιούρ της Rihanna κoστίζει μια περιουσία

Rihanna, γνωστή και ως Riri, η star που κάνει statement με κάθε της εμφάνιση.

Είναι η celebrity που μαγνητίζει τα βλέμματα όλων. Εντυπωσιακή, sexy, μοντέρνα αλλά και εναλλακτική γίνεται πάντα πρώτο θέμα στα tabloids σε κάθε της εμφάνιση, απλή ή επίσημη.

Αυτή τη φορά, η Rihanna έγινε πρώτο θέμα για το πεντικιούρ της, ένα πεντικιούρ που κοστίζει εκατομμύρια δολάρια.

Και αν το μυαλό σας πάει σε βάψιμο με φύλλα χρυσού, σε κάποιο συλλεκτικό βερνίκι ή σε κάποιο service υπέρογκης αξίας, να σας πούμε ότι τα άκρα της και συγκεκριμένα τα νύχια ήταν απλώς βαμμένα με ένα απλό βερνίκι σε σπασμένο λευκό χρώμα, όμως τη διαφορά έκανε το κόσμημα που φορούσε.

Η Rihanna είπε ναι σε ένα toe-ring, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι εκατομμυρίων δολαρίων διακοσμούσε τα δάχτυλα των ποδιών της, ενώ έκανε το πεντικιούρ της να κοστίζει πραγματικά μία περιουσία.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο TikTok και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια views, ενώ είναι δεδομένο ότι τα toe-ring είναι πλέον top trend και θα φορεθούν αρκετά και από πολλούς!

P.S: Το σπασμένο λευκό της Rihanna είναι ιδανική πεντικιούρ πρόταση για τις σταρένιες αλλά και μαυρισμένες επιδερμίδες. Δημιουργεί αντίθεση με την επιδερμίδα και είναι ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι.

Ακολουθούν προτάσεις, στην απόχρωση που επέλεξε η Rihanna.