μανικιούρ νύχια
Φωτογραφία: Shutterstock
HOME MANICURE

Τα βερνίκια νυχιών που υπόσχονται το τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και με ένα πέρασμα


Ελάχιστη εξάσκηση είναι σημαντική για να μπορέσουμε να τελειοποιήσουμε το μανικιούρ στο σπίτι και φυσικά να είμαστε εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα βερνίκια.

Κάθε γυναίκα γνωρίζει τα χρώματα που της ταιριάζουν και ξέρει ποιες είναι οι βασικές προτιμήσεις της, όταν πρόκειται για μανικιούρ ή πεντικιούρ.

Κλασικά χρώματα όπως το κόκκινο, το ροζ, το μαύρο, το μπορντό και φυσικά τα nude είναι κάποιες από τις πιο safe επιλογές. Διαχρονικά, πασπαρτού χρώματα, μπορούμε να τα επιλέξουμε όλο το χρόνο. Ακόμα και τις σκούρες αποχρώσεις, τους καλοκαιρινούς μήνες, τiς βλέπουμε να πρωταγωνιστούν κυρίως στο πεντικιούρ.

Ωστόσο, όσες γυναίκες βάφουν συχνά τα νύχια τους, γνωρίζουν ότι δεν απλώνονται όλα τα χρώματα ομοιόμορφα. Πολλές αποχρώσεις δημιουργούν σαν ραβδώσεις και αυτό σημαίνει ότι εμείς -που δεν γνωρίζουμε τα μυστικά των nail experts- πρέπει να περάσουμε πολλές στρώσεις ώστε να έχουμε το τέλειο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Όμως, σε αυτή την περίπτωση το χρώμα γίνεται πιο σκούρο -ή, για την κατηγορία των nude, εντελώς αδιάφανα.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν επιλέξαμε κάποιες από τις πιο safe αποχρώσεις. Χρώματα που ακόμα και με ένα πέρασμα αποδίδουν το τέλειο μανικιούρ. Ακόμα και οι γυναίκες που δεν διαθέτουν ταλέντο στο βάψιμο των νυχιών, με ελάχιστη εξάσκηση θα μπορέσουν να έχουν περιποιημένα άκρα.

To κλασικό, ανοιχτό κόκκινο. Ίσως η πιο safe επιλογή για περιποιημένα άκρα:

Σκούρο χακί ή μπλε για όσες θέλουν dark manicure:

Το καθαρό, διάφανο nude:

Αποχρώσεις του καφέ και του πορτοκαλί:

Extra Tip: Για ένα πετυχημένη μανικιούρ ή πεντικιούρ είναι απαραίτητο να εφαρμόζουμε top coat πάνω από το βερνίκι, για να ασφαλίζουμε το χρώμα και να πετυχαίνουμε την τέλεια γυαλάδα.

SHARE