Πώς να διορθώσεις το σπάσμένο νύχι
Φωτογραφία: Getty Images
ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ

Οικονομικά βερνίκια νυχιών που διαρκούν για μέρες


Αν θέλετε να έχετε περιποιημένα άκρα, είναι απαραίτητο να έχετε ένα mini νεσεσέρ με τα απολύτως απαραίτητα.

Ποια είναι αυτά;

Μία λίμα, να δίνετε το κατάλληλο σχήμα, οβάλ ή τετραγωνισμένο, ένα buffer, χρησιμεύει τόσο για να ξεβάψετε ημιμόνιμο βερνίκι - αφού πρώτα μουλιάζετε τα νύχια σας, στο ασετόν -, αλλά και για να λειάνετε ελαφρώς την επιφάνεια, ωστόσο θέλει προσοχή στο χειρισμό, το συγκεκριμένο εργαλείο. Επιπλέον, ένα ψαλιδάκι ή ένας νυχοκόπτης είναι πάντα χρήσιμος για να κόψετε κάποιο νύχια ή κάποια παρανυχίδα που σας ενοχλεί, ενώ ένα ξυλάκι θα σας χρησιμεύσει να σπρώξετε τα πετσάκια προς τα πίσω.

Με τα παραπάνω εργαλεία μπορείτε να κάνετε μανικιούρ, μόνοι σας στο σπίτι. 

Σε δεύτερη φάση, το βερνίκι είναι απαραίτητο, αν θέλετε περιποιημένα, βαμμένα άκρα. Οι επιλογές είναι πολλές και διαφορετικές στην αγορά. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία. Υπάρχουν βερνίκια που κοστίζουν 5 ευρώ ή και λιγότερα.

Στο κολάζ που ακολουθεί σας έχουμε μερικές προτάσεις. Μη μείνετε στην απόχρωση που θα δείτε. Υπάρχει τεράστια ποικιλία αποχρώσεων, στα brands που ακολουθούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα βρείτε σε καταστήματα ομορφιάς ή σερφάρετε απλά online, ανακαλύψτε τις αποχρώσεις και κάνετε τις αγορές σας.

Dust+Cream
Catrice
Kiko Milano
H&M
L'Oreal Paris
Maybelline Paris

PS: Όλες οι παραπάνω προτάσεις ξεχωρίζουν για τη λάμψη αλλά και τη διάρκεια. Ωστόσο, όλα τα brands διαθέτουν βάση αλλά και top coat. Τα δύο συγκεκριμένα προϊόντα, είναι απαραίτητα στο μανικιούρ, καθώς εξασφαλίζουν έξτρα λάμψη και διάρκεια στο χρώμα.

SHARE