La Mer The Concentrate

The Concentrate: Ο ορός-σήμα κατατεθέν του οίκου La Mer

Φημισμένο για την εξαιρετική του ικανότητα να καταπραΰνει, να ενισχύει και να ενυδατώνει βαθιά την ευαίσθητη επιδερμίδα, το νέο The Concentrate, παρουσιάζεται εκ νέου με μια μοναδική σύνθεση εμπλουτισμένη με την πλέον συμπυκνωμένη μορφή του ευεργετικού ελιξιρίου Miracle Broth TM.

Το αγαπημένο serum της La Mer, που ενδυναμώνει το φράγμα της επιδερμίδας, εξελίσσεται, και χαρίζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση προσφέροντας τα διπλάσια οφέλη στην ενίσχυσης της επιδερμίδας, διατηρώντας πάντα την ίδια πολυτελή, βελούδινη υφή του. Η επιδερμίδα αναδύεται πιο σφριγηλή, πιο ανθεκτική και αισθητά ανακουφισμένη.

ΔΙΠΛΗ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΗΣ


Καθημερινά η επιδερμίδα εκτίθεται σε πολλές βλαβερές συνθήκες μία εκ των οποίων είναι οι ελεύθερες ρίζες του περιβάλλοντος, όπως η μικρο-σκόνη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονές, που αποτελούν την βασική αιτία της πρόωρης γήρανσης. Με ισχυρή προστασία κατά της περιβαλλοντικής ρύπανσης και ορατά καταπραϋντικά οφέλη, το ΝΕΟ The Concentrate βοηθά στη διατήρηση της επιδερμίδας σε ηρεμία, συμβάλλοντας στην πρόληψη ορατών σημαδιών γήρανσης.

ΝΕΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ


Η ΝΕΑ αντιοξειδωτική προστασία, που προσφέρει το Lime Tea Concentrate βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, που προκαλούνται από την περιβαλλοντική ρύπανση, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη ορατών σημαδιών γήρανσης, καταπολεμώντας τα δηλαδή, πριν καν εμφανιστούν.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ «ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ»


Το The Concentrate λειτουργεί σαν «υγρός φραγμός» που εμποδίζει επιβλαβείς ερεθισμούς, ενώ ταυτόχρονα βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη φυσική της προστασία και να ενισχυθεί έναντι των περιβαλλοντικών παραγόντων που την κάνουν όλο και πιο εύθραυστη με το πέρασμα του χρόνου.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΕΓΜΟΝΗ


Η επιστήμη υποστηρίζει πως οι επίμονες, χρόνιες φλεγμονές είναι εκείνες που ευθύνονται κατά κύριο λόγο για τα πρόωρα σημάδια γήρανσης. Προκαλούμενες συχνά από εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι ελεύθερες ρίζες, και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες, οι φλεγμονές μπορεί να οδηγήσουν στην καταστροφή του κολλαγόνου, του πιο βασικού «δικτύου υποστήριξης» της επιδερμίδας, επιφέροντας τον σχηματισμό γραμμών και ρυτίδων. Το ΝΕΟ The Concentrate, εμποτισμένο με το Concentrate Miracle Broth ,δημιουργήθηκε από τα φύκια της θάλασσας και τώρα χάρη στο μοναδικό Lime Tea Concentrate της La Mer προσφέρει ένα ισχυρό τείχος προστασίας, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να αντιμετωπιστούν αυτές οι φλεγμονές, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την πιο ευαίσθητη, ευπαθή επιδερμίδα.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ


Ανακαλύψτε τα συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά, αλλά και τα επιστημονικά τους οφέλη που συντελούν στη σταθεροποίηση και ενδυνάμωση της όψης, ακόμη και της πιο ευαίσθητης επιδερμίδας.

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ MIRACLE BROTH TM

Αυτή η υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση του θαυματουργού Miracle Broth είναι αποτέλεσμα μιας μοναδικής διαδικασίας που πραγματοποιείται υπό κρύες συνθήκες σε κενό αέρος, για τρεις ημέρες και τρεις νύχτες. Αυτό το εξαιρετικά ισχυρό ελιξίριο βοηθά στην επιβράδυνση της εμφάνισης ορατών σημαδιών φλεγμονής και ενεργοποιεί τη φυσική επούλωσή τους.

ΘΑΛΑΑΣΣΙΟ ΕΝΖΥΜΟ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ STABILIZING FERMENT


Αναπτυγμένος σε ένα ισχυρό θαλάσσιο περιβάλλον με αυξημένη έκθεση σε στρεσογόνους παράγοντες, αυτό το ένζυμο καταπραΰνει ορατά, ενώ παράλληλα σταθεροποιεί την ευαίσθητη επιδερμίδα, αναδεικνύοντας την πιο υγιή όψη της.

LIME TEA CONCENTRATE


Το αποκλειστικό αντιοξειδωτικό συστατικό βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών για την προστασία της επιδερμίδας από στρεσογόνους παράγοντες, όπως η ρύπανση.

ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ


Βελούδινο και ευέλικτο, το νέο The Concentrate διαθέτει μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων.

BARRIER SERUM


Εφαρμόστε το ΝΕΟ serum πάνω από τον ορό σας (προαιρετικά) και κάτω από την ενυδατική σας κρέμα La Mer (απαραίτητα) για την προστασία και την αναδόμηση του φυσικού φράγματος της επιδερμίδας.

ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ


Εφαρμόστε πριν το σκι ή μετά την έκθεση στον ήλιο για να καταπραΰνετε αισθητά και να προστατεύσετε την επιδερμίδα από την έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες.

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ


Η καθημερινή προστασία της επιδερμίδας από την περιβαλλοντική ρύπανση αποτελεί must της περιποίησης.

ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ PRIMER


Εφαρμόστε κάτω από το Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 της La Mer για μια απαλή αίσθηση και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Loved by Celebrities! Το The Concentrate αποτελεί από την αρχή της δημιουργίας του αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο. Μάλιστα, έχει ανακηρυχθεί ως must-have προϊόν, ειδικότερα για διάσημες προσωπικότητες, των οποίων η επιδερμίδα ταλαιπωρείται καθημερινά από το απαιτητικό μακιγιάζ και τα «σκληρά» φώτα. Η βραβευμένη ηθοποιός του Χόλυγουντ, Siena Miller, χαρακτηριστικά αναφέρει: «Αυτό που πάντα μου άρεσε για το The Concentrate είναι η άμεση καταπραϋντική αίσθηση που προσφέρει στο δέρμα μου. Το ΝΕΟ The Concentrate έχει την ίδια βελούδινη υφή, αλλά τώρα εμπεριέχοντας ενισχυμένη δόση Lime Tea με αντιοξειδωτικά, που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών, παρέχει ακόμη περισσότερη προστασία. Χρησιμοποιώ το The Concentrate κυρίως το πρωί, πριν εφαρμόσω άλλα προϊόντα, ακόμη και την ενυδατική μου κρέμα. Γνωρίζοντας ότι είναι κάτω από τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιώ, ενισχύοντας το φυσικό φράγμα της επιδερμίδας μου και κάνοντάς την πιο ανθεκτική, μου εμπνέει τρομερή εμπιστοσύνη! Μπορώ να βγαίνω σχεδόν χωρίς καθόλου μακιγιάζ, ή αν δουλεύω, μπορώ να καθίσω αναπαυτικά στην καρέκλα του μακιγιάζ μου και να αφήσω τους make-up artists να κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι, γνωρίζοντας πάντα ότι η επιδερμίδα μου είναι προστατευμένη.»-Sienna Miller, La Mer Global Influencer
@siennathing #LaMerInfluencer