Η Ιρίνα Σάικ με το trend της σεζόν

To curly hair style είναι το must της σεζόν - Οι celebrities που το τολμούν

Το καλοκαίρι θέλουμε πιο ανάλαφρο στιλ, είτε πρόκειται για το κομμάτι του styling ή για το κομμάτι της ομορφιάς, μαλλιά και μακιγιάζ.

Όλα είναι πιο ανάλαφρα, πιο χυτά, τα υφάσματα, τα φορέματα, το μακιγιάζ και φυσικά τα μαλλιά. Αποφεύγουμε τις στιλιζαρισμένες εμφανίσεις, δεν αφιερώνουμε ιδιαίτερο χρόνο για να ετοιμαστούμε, για μία έξοδο.

Αγαπημένο hair style για την καλοκαιρινή περίοδο είναι φυσικά τα ανάλαφρα, σπαστά μαλλιά. Σε γενικές γραμμές προτιμάτε τα σγουρά μαλλιά και όχι τα ίσια, που είναι σε πιο αυστηρή γραμμή.

Καθώς λοιπόν η θερμοκρασία ξεπερνάει σιγά σιγά τους 25 βαθμούς, υιοθετούμε και εμείς το καλοκαιρινό στιλ. Στο hairstyle, για το καλοκαίρι του 2023, τα σγουρά μαλλιά ή αλλιώς το curly hair styling έχει την τιμητική του. Μαλλιά σγουρά, με όγκο ή χωρίς είναι το απόλυτο trend, με Ελληνίδες να το τολμούν ήδη.

Από την Ιωάννα Μαλέσκου που μας εντυπωσίασε κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο, μέχρι την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία σε πρόσφατα εξόρμηση με φίλες τόλμησε το σγουρό μαλλί, οι Ελληνίδες δείχνουν να το λατρεύουν και η αλήθεια είναι ότι τους ταιριάζει.

Ιωάννα Μαλέσκου

Αν θέλει κάποιος να υιοθετήσει την τάση, χρειάζεται απλά να έχει ένα προϊόν styling - gel, πηλό ή αφρό - και μετά το μπάνιο, ενώ τα μαλλιά είναι ακόμα νωπά, να δώσει ανοδική φορά, έτσι ώστε να γίνουν σγουρά και να αποκτήσουν όγκο. Τα στεγνώνουμε με πιστολάκι και κλειδώνουμε το look με hairspray. Μπορούμε να ενισχύσουμε τον όγκο, χρησιμοποιώντας τη φυσούνα από το πιστολάκι ή δουλεύοντας κάποιες τούφες μικρές, με πρέσσα.

Sexy, με κίνηση, αέρα, ιδανικό για το καλοκαίρι, το curly hair style ξεκινάμε να το λανσάρουμε από τώρα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Ελαφρώς σπαστό, σα να βγήκε μόλις από τη θάλασσα:

Όταν κάνετε τα μαλλιά σας σγουρά, είναι εντυπωσιακό να τους δίνετε όγκο:

Το curly hair style είναι εντυπωσιακό για το καλοκαίρι, ανεξάρτητα από το κούρεμα που έχετε: