Προσοχή στο makeup που θα δημιουργήσετε.
Γυναίκα με φυσικό μακιγιάζ/Photo:Shutterstock
MAKE UP TIPS

Με αυτά τα concealer, οι μαύροι κύκλοι θα εξαφανιστούν


Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα χαρακτηριστικό που απασχολεί πολλούς ανθρώπους, στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Οι λόγοι που εμφανίζονται είναι πολλοί και διαφορετικοί. Λόγω DNA, κακής διατροφής ή υπερκατανάλωσης αλκοόλ, κούρασης, μετά από ώρες μπροστά στην οθόνη, οι μαύροι κύκλοι κάνουν έντονη την εμφάνιση τους, με αποτέλεσμα να επιστρατεύουμε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε concealer.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι όταν έχουμε μαύρους κύκλους και θέλουμε να τους αποχρωματίσουμε, πρέπει να προσέξουμε την απόχρωση concealer που θα επιλέξουμε. Το σκούρο, μελανί χρώμα που χαρακτηρίζει τους μαύρους κύκλους, απαιτεί πορτοκαλί αποχρώσεις concealer για να εξαφανιστούν και όχι ανοιχτό μπεζ, που αρκετοί επιλέγουν.

Επιλέγουμε τα αντίθετα χρώματα, έτσι ώστε να αποχρωματίσουμε την εποχή. Αν θέλουμε να φωτίσουμε την περιοχή, από πάνω, προσθέτουμε extra concealer, σε πιο φωτεινή απόχρωση.

Από τα εφηβικά μου χρόνια, προσπαθώ να κρύψω τους μαύρους κύκλους μου, καθώς είναι κάτι που κληρονόμησα από την πλευρά του μπαμπά μου. Έχω δοκιμάσει πολλά concealer και έχω κάνει αρκετές λανθασμένες επιλογές αλλά και κάποιες υπέροχες.

Θα πρέπει να αναφέρω, ότι προσωπικά τους έχω αποδεχθεί και θεωρώ ότι είναι ένα μέρος της ζωής μου, των χαρακτηριστικών μου. Ωστόσο έχω βρει και τα κατάλληλα concealer, τα οποία τα δουλεύω σωστά και πραγματικά τους εξαφανίζω.

Το μυστικό είναι ότι χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και πάντα να δουλεύετε απαλά και ταμποναριστά. Αποφύγετε τις υπερβολές και μη δουλεύετε αρκετά το προϊόν, με το δάχτυλο σας, καθώς απορροφάται. Ελάχιστες, απαλές, ταμποναριστές κινήσεις αρκούν για να εξομαλυνθούν οι μαύροι κύκλοι.

Όσο για το concealer που πρέπει να επιλέξετε, ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

NYX Professional Makeup Bare With Me Concealer Serum
Tarte Shape Tape Contour Concealer
Hourglass Vanish Airbrush Concealer
Glossier Stretch Concealer
Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser Multi-Use Concealer
NARS Radiant Creamy Concealer
YSL Beauty Touche Éclat All-Over Brightening Concealer Pen
Huda Beauty #FauxFilter Matte Buildable Coverage Waterproof Concealer
SHARE