αλογοουρά
Φωτογραφία: Instagram/ @carodaur
PONYTAIL TRICK

Το εύκολο τρικ για να κάνεις την απλή ponytail σου να φαίνεται πιο πλούσια


Η Τζένιφερ Λόπεζ φημίζεται για πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι για τα πλούσια, εντυπωσιακά μαλλιά της.

Αυτό το οφείλει στον προσωπικό της στιλίστα, Κρις Άπλτον. Ο celebrity hairstylist κάνει εξαιρετική δουλειά, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα και τις υπέροχες εμφανίσεις της J.Lo.

Ο στιλίστας της λατρεύει τα κομψά updos και τα επιλέγει συχνά στις διάσημες πελάτισσες του. Μάλιστα, θεωρείται ο «βασιλιάς της ponytail» και αν κοιτάξουμε καλά τις φωτογραφίες της Jenny αλλά και της Κιμ Καρντάσιαν και της Dua Lipa καταλαβαίνουμε γιατί.

Ο ίδιος έχει ένα απίθανο τρικ για τέλεια, πλούσια ponytail με όγκο και ανάλαφρη κίνηση και μάλιστα το αποκάλυψε με ένα video tutorial.

Με την απλή τεχνική του, η αλογοουρά φαίνεται πιο πυκνή και ψηλή από τις κανονικές. Αυτό που κάνει είναι να πιάσει μισά μισά τα μαλλιά με ένα λαστιχάκι. Στη συνέχεια, παίρνει τα μαλλιά που περίσσεψαν κάτω, τα χωρίζει στη μέση, τα περνάει από πάνω και τα πιάνει ξανά με άλλο λαστιχάκι, πάνω από τα άλλα μισά.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το απλό τρικ δημιουργεί μια «2 σε 1» αλογοουρά, με διπλάσιο όγκο και πλούσια υφή.

Με αυτό το πανεύκολο κόλπο μπορείς να αναβαθμίσεις την καθημερινή του αλογοουρά και να δώσεις έξτρα κίνηση και όγκο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και κομψό και σίγουρα θα το λατρέψεις.

SHARE