Φωτογραφία: Instagram/@haileybieber

Feathered brows: Τα φυσικά «φτερωτά» φρύδια θα είναι το go - to look του καλοκαιριού που θα βλέπουμε παντού

Τα τελευταία χρόνια τα φρύδια μας έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, με τις τάσεις να δίνουν από τη μία πιο έντονο σχήμα, και από την άλλη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Γνωστή στην πλατφόρμα του TikTok με το hashtag feathered brows, η τάση που κυριαρχεί -και θα κυριαρχεί αυτό το καλοκαίρι- κάνει ένα δυναμικό come back, μάλιστα, φαίνεται πως θα είναι και το νέο go -to look του καλοκαιριού που θα βλέπουμε παντού

Τα feathered brows θα μπορούσαμε να πούμε πως, εν μέρει, έγινε τάση χάρη στη Hailey Bieber, ενώ όπως μπορεί κανείς να φανταστεί από το όνομα «feathered brows» σημαίνει «ελευθερία», φυσικό… φτερωτό αποτέλεσμα και no makeup makeup look.

Όπως επιβεβαίωσε και η makeup artist/ brow expert, Robin Evan, στο Brydie, η υπερπροσπάθεια τα φρύδια μας να είναι συμμετρικά και με τέλειο σχήμα ανήκει πια στο παρελθόν και θέση παίρνει το υγιές και «φτερωτό» στιλ των φρυδιών.

Αυτό σημαίνει με απλά λόγια πως αρκεί μόνο να χτενίσετε τα φρύδια σας προς τα πάνω, δίνοντάς τους ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ολόισιες γραμμές και χοντροκομμένου σχήματος με γωνίες.

Πώς θα υιοθετήσετε την τάση feathered brows

Όλα έχουν να κάνουν με τη φυσικότητα επομένως τα προϊόντα που θα χρειαστείτε δεν είναι πολλά.

Ξεκινώντας, πάρτε μια χτένα, ένα βουρτσάκι για φρύδια και χτενίστε τα. Δεν χρειάζεται οι τρίχες να είναι χτενισμένες ευθεία, καθώς αυτό δεν θα φαίνεται φυσικό όπως θέλουμε.

Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί μια «οδοντωτή άκρη» παρόμοια με εκείνη ενός φτερού, εξ ου και η ονομασία της τάσης.

Επίσης, δεν χρειάζεται αν έχετε ένα πλούσιο φρύδι για να υιοθετήσετε το trend. Αν έχετε κενά στο φρύδι σας μπορείτε να προσθέσετε ελάχιστο μολύβι, ώστε να καμουφλάρετε τα κενά και να συνεχίσετε χτενίζοντας τα φρύδια σας και προσθέτοντας το ειδικό τζελ ώστε να μείνουν εκεί που θέλετε.