Τα μυστικά της λαμπερής της επιδερμίδας.

H Hailey Bieber αποκαλύπτει τα μυστικά που της χαρίζουν το πιο λαμπερό, φυσικό μακιγιάζ

H Hailey Bieber πειραματίζεται συνεχώς με το beauty look της.

Την έχουμε δει κατά καιρούς να αποχρωματίζει τα φρύδια της, να εφαρμόζει χρωματιστές σκιές στο κινητό της βλέφαρο, να αφήνει το σύζυγό της να της κάνει το μακιγιάζ, αλλά και να μοιράζεται μαζί μας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, την οποία, όπως αναφέρει η ίδια, δεν αλλάζει.

Η ίδια αγαπά το φυσικό μακιγιάζ. Έχει βρει τα προϊόντα που της ταιριάζουν και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τα χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

Δημιουργεί ένα φυσικό, λαμπερό μακιγιάζ, το οποίο είναι αποτέλεσμα και της καθημερινής φροντίδας της επιδερμίδας της. Το γεγονός ότι ενυδατώνει το δέρμα της σε καθημερινή βάση, χαρίζει επιπλέον λάμψη στο μακιγιάζ της.

Αυτό είναι ένα tip που οφείλει να γνωρίζει και να ακολουθεί κάθε γυναίκα.

Σχετικά με το μακιγιάζ της, η Bieber στρέφει την προσοχή της σε δύο σημεία του προσώπου της: τα φρύδια και τις βλεφαρίδες της.

Η Bieber συνδυάζει τα ανοιχτά ξανθά μαλλιά της με σκούρα φρύδια. «Όταν πρόκειται για τα φρύδια μου, μου αρέσει να τα βουρτσίζω και έπειτα μερικές φορές να εφαρμόζω ένα καθαρό, διάφανο τζελ φρυδιών για να τα κρατήσω στη θέση τους», αναφέρει η ίδια.

Αν πρόκειται για μακιγιάζ φωτογράφησης, «Ζητώ από τον makeup artist να γεμίσει τα φρύδια μου», η ίδια γνωρίζει ότι είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό προσώπου, το οποίο πρέπει να είναι πάντα τονισμένο, ακόμα και στο πιο φυσικό look.

Όσον αφορά τις βλεφαρίδες, η ρουτίνα της είναι εξίσου απλή με μια μεγάλη προτεραιότητα.

«Κοιμάμαι περίεργα, αστεία θα έλεγα, με αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες μου μερικές φορές, να πηγαίνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις”, δηλώνει. «Πρέπει να τις χτενίσω πριν βάλω μάσκαρα, για να απλωθεί σωστά το προϊόν».

Σχετικά με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την λαμπερή όψη του προσώπου της, η Bieber ορκίζεται στο double cleansing

Ο διπλός καθαρισμός είναι ένας καθαρισμός δύο βημάτων που διασφαλίζει ότι κάθε κηλίδα βρωμιάς καθώς και η περίσσεια λιπαρότητα αφαιρείται από το δέρμα.

Το πρώτο βήμα είναι συνήθως η εφαρμογή καθαριστικού που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, όπως micellar water ή καθαριστικό με βάση το λάδι που σκουπίζεται απαλά. Ακολουθεί ένα απαλό καθαριστικό που δημιουργεί αφρό, με την εφαρμογή νερού.

«Αυτό που άρχισα να κάνω στην καραντίνα και άλλαξε πραγματικά το δέρμα μου ήταν ο διπλός καθαρισμός», λέει η Bieber.

Βοηθά να διατηρήσει το δέρμα της καθαρό, ειδικά κάτω από τη μάσκα. Έχει ως επί το πλείστον απαλλαγεί από το maskne -κάτι που ταλαιπωρεί ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και είναι αποτέλεσμα της προστατευτικής μάσκας-, και η ίδια αναφέρει ότι το οφείλει στο διπλό καθαρισμό καθώς και το ότι αφήνει το δέρμα της χωρίς μακιγιάζ κάτω από τη μάσκα.